T
Tetro
Гостин
Па, не би требало. Ама ако имаш болки немој да чекаш, и одењето до лекар нема да те кошта многу, нели?Инаку не е нешто ептен озбилно нели?
Фала иначе.
Па, не би требало. Ама ако имаш болки немој да чекаш, и одењето до лекар нема да те кошта многу, нели?Инаку не е нешто ептен озбилно нели?
Фала иначе.
Можно е да имаш слаб потрес, зошто ипак по скали си се спуштила.Децо, паднав по скали, директно на глаа. Од левата страна ме боли глаата. За сеа сум нормална со памчење и слично. Шо да праам со глаава шо ме боли?
Де бе, не приумирај. Детални дијагнози од типот на рак, тумор, леукемија, лудило, сида, сифилис, гонореја, хемороиди и егземи, овде не може. Тука може само претпоставки Ја затоа ти реков на лекар да појдеш за секој случај да провериш затоа што главата ни е доста битнаАааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа каква повреда Цветаааааааааааан не ме плаши бе. Слаб потрес... Еднаш еден овде ми кажа дека можно било да сум имала рак на града.
И јас мислев дека боли, ама не ме болешеБоли кога ти ваѓаат живец од заб(после две недели со лек)?
A ti sto ocekuvas na forum nekoj da ti kaze? Se znae za takvi raboti deka se odi na doktor i za glavata ja bi otisol na doktor i toa pod hitnoАааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа каква повреда Цветаааааааааааан не ме плаши бе. Слаб потрес... Еднаш еден овде ми кажа дека можно било да сум имала рак на града.
Другар, фати замиј тоа таму и трк на лекар.Ima li nekoj sto znae nesto za Balanitis?Ako ima, ako moze da kaze nesto za lekuvanje.
mettalhammer а може да биде и рак на дојка?Може да биде некоја жлезда.
Појди на лекар, да те види и ќе ти каже.
Топче на градата може да биде обилно масно ткиво, но може да биде и тумор, што и да е обично се отстранува хируршки и тоа кај нас.....под итно на лекар (ако е површно многу на кожата тогаш не земајте предвид ова што ви го пишав) позФала.
Инаќе сеа ја на десната града нели кај брадавицата кога се пипнам ко нешо топче има и то ме боли. Е од шо е тоа?
Па незнам за масно ткиво а за воа другото уше толку, значи одма под кожата но му се менува големината според мене и кога вежбам ме боли. Летото ме болеше па ми помина, па сега пак така чат-пат заболи.Топче на градата може да биде обилно масно ткиво, но може да биде и тумор, што и да е обично се отстранува хируршки и тоа кај нас.....под итно на лекар (ако е површно многу на кожата тогаш не земајте предвид ова што ви го пишав) поз
Што и да е ќе мора да се отстрани! Бреку биопсија ке се утврди што е....сепак секој ден што поминува а не одиш кај лекар може да биде твоја загубаПа незнам за масно ткиво а за воа другото уше толку, значи одма под кожата но му се менува големината според мене и кога вежбам ме боли. Летото ме болеше па ми помина, па сега пак така чат-пат заболи.
--- надополнето ---
Згрешив... на левата било.
Нормално, сериозна инфекција на глансот на пенисот....право на лекат уште во понеделникIma li nekoj sto znae nesto za Balanitis?Ako ima, ako moze da kaze nesto za lekuvanje.