- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.222
- Поени од реакции
- 952
Вака сега, ова почна да ми се појавува во последниве 3-4 години и тоа се случува отприлика еднаш на 2-3 месеци. Одеднаш ќе ми се појават “ѕвезди пред очи“ (во буквална смисла), ми се поматува погледот, не знам каде гледам и што гледам, и ова трае отприлика околу половина час, потоа поминува ама затоа ми доаѓа една невозможна главоболка и нагон на повраќање која трае околу 2 часа.
Се мислам дали е тоа од физичка неактивност на подолг период па потоа одеднаш активност? Сега во месец февруари, одев на часови во Аеродром и тоа пешки од кај мене (Центар), околу 1 час пешачење и дома кога бев само или седев на PC или спиев па често ми се појавуваше ова (иначе имам и проблематични очи, кратковид сум т.е имам диоптер -1,5). Фала однапред!
Се мислам дали е тоа од физичка неактивност на подолг период па потоа одеднаш активност? Сега во месец февруари, одев на часови во Аеродром и тоа пешки од кај мене (Центар), околу 1 час пешачење и дома кога бев само или седев на PC или спиев па често ми се појавуваше ова (иначе имам и проблематични очи, кратковид сум т.е имам диоптер -1,5). Фала однапред!