C
Crazy Diamond
Гостин
Да не знае некој од кај можам да купам хидроген (водород) пероксид?
Ми треба 3% за чистење на ушна маст (читав на нет и видов дека може да се исчисти со хидроген пероксид).Во аптека мислам дека има, ако ти е за некој послаб.
јас не би ти препорачал...аксиларната јама е богато васкуларизирана и има лимфни јазли така да можно е да дојде до посериозни воспаленија така да подобро не....Ајде едно прашање. Си имам купено апаратче за депилација и топ ми е, многу е покорисно отколку восок или брич. Е сега да прашам. Сум чула дека под пазуви треба само со брич да се отстрануваат влакненцата, бидејќи порите/жлездите и таквите ствери можеле да се затнат. Е сега мене прашањето ми е дали може да се депилирам под пазуви со апаратче. Тоа исто како чупалица за веѓи му доаѓа али помножено со 20.
Ке се јавиш на лекар има многу проста и безбедна метода за чистење на ушната маст, не ти самиот можеш да предизвикаш компликации...Ми треба 3% за чистење на ушна маст (читав на нет и видов дека може да се исчисти со хидроген пероксид).
Ќе мине за некој ден, стрпи се де.епа вака: ми пукна капилар во пределот под окото..како мало црвено топче е и многу ме нервира,грдо изгледа..помагајте ве молаам
Епа ај да се надеваме...али сепак страв ми е да не се прошири:SЌе мине за некој ден, стрпи се де.
Избегнувај да го триеш окото, да го дразниш со хемикалии (шминки-минкиЕпа ај да се надеваме...али сепак страв ми е да не се прошири:S
Нема лек, жалам. Иако има милион статии како да немаш мигрена или како да ти помине, не функционира ништо.Како да ублажам и намалам мигрени предизвикани од промени на време?
Секој пат кога нагло се менува времето ме убива главоболка!![]()
Ако само тоа ти се симптомите, веројатноста да имаш глисти е скоро никаква.Луѓе, кога ќе јадам после некое време го осеќам пак како празен желудникот.
Може ли некој да ми каже што се симптоми на глисти? п.с. немам никаков допир со животни
Како да ублажам и намалам мигрени предизвикани од промени на време?
Секој пат кога нагло се менува времето ме убива главоболка!![]()
Да дополнам:И така секој пат, најтешко е во пролет-барем за мене. Несмееш да прегладнуваш, да јадеш помаранџи, чоколадо, и да пиеш црвено вино.И секогаш кога чуствуваш дека доаѓа, земај таблета.