C
Crazy Diamond
Гостин
Да не знае некој од кај можам да купам хидроген (водород) пероксид?
Ми треба 3% за чистење на ушна маст (читав на нет и видов дека може да се исчисти со хидроген пероксид).Во аптека мислам дека има, ако ти е за некој послаб.
јас не би ти препорачал...аксиларната јама е богато васкуларизирана и има лимфни јазли така да можно е да дојде до посериозни воспаленија така да подобро не....Ајде едно прашање. Си имам купено апаратче за депилација и топ ми е, многу е покорисно отколку восок или брич. Е сега да прашам. Сум чула дека под пазуви треба само со брич да се отстрануваат влакненцата, бидејќи порите/жлездите и таквите ствери можеле да се затнат. Е сега мене прашањето ми е дали може да се депилирам под пазуви со апаратче. Тоа исто како чупалица за веѓи му доаѓа али помножено со 20.
Ке се јавиш на лекар има многу проста и безбедна метода за чистење на ушната маст, не ти самиот можеш да предизвикаш компликации...Ми треба 3% за чистење на ушна маст (читав на нет и видов дека може да се исчисти со хидроген пероксид).
Ќе мине за некој ден, стрпи се де.епа вака: ми пукна капилар во пределот под окото..како мало црвено топче е и многу ме нервира,грдо изгледа..помагајте ве молаам
Епа ај да се надеваме...али сепак страв ми е да не се прошири:SЌе мине за некој ден, стрпи се де.
Избегнувај да го триеш окото, да го дразниш со хемикалии (шминки-минки ), да седиш долго пред монитор ...Епа ај да се надеваме...али сепак страв ми е да не се прошири:S
Нема лек, жалам. Иако има милион статии како да немаш мигрена или како да ти помине, не функционира ништо.Како да ублажам и намалам мигрени предизвикани од промени на време?
Секој пат кога нагло се менува времето ме убива главоболка!
Ако само тоа ти се симптомите, веројатноста да имаш глисти е скоро никаква.Луѓе, кога ќе јадам после некое време го осеќам пак како празен желудникот.
Може ли некој да ми каже што се симптоми на глисти ? п.с. немам никаков допир со животни
Како да ублажам и намалам мигрени предизвикани од промени на време?
Секој пат кога нагло се менува времето ме убива главоболка!
Да дополнам:И така секој пат, најтешко е во пролет-барем за мене. Несмееш да прегладнуваш, да јадеш помаранџи, чоколадо, и да пиеш црвено вино.И секогаш кога чуствуваш дека доаѓа, земај таблета.