Нема да кажам ништо ново ама најверојатно е некое хормонално пореметување,стрес,од временскиве промени,небитно.Вака..
Месецов добив 2 пути. -.-
Незнам шо е форава, мање битно.
Иам ненормални болки.
Ми иде да пуцнам некоја
чаша по некого.
Испив прееска два кафетин - менструал
капсули, нишо.
И сеа?!
Во последно време воопшто не ми е добро.Поточно од пред 4-5 дена почнаа да ме болат зглобовите,мускулите и главата на почетокот не беше ништо особено но потоа болките се почесто се повторуваа.Овие болки ги имам само кога сум во мирување но кога се раздвижувам престануваат секакви болки.Од пред 2 дена почнав да кашлам но тоа и не е голем проблем не е нешто посебно.До неделата ова не ми беше проблем но од недела па наваму се осеќам многу бедно,омалаксано воопшто немам енергија,ми се спие а сум добро наспан (9-10 саати).Може да препорачате некој домашен лек?
За болките.....не се труј со аналгетици,во храната имаш природни,ментолот е пример,ма дури и саглаам чушки,патлиџани т.е http://www.botanical-online.com/pimimientosangles.htmдобра салата.nemam provereno na sto sum alergicen zatoa sto uste sum na lekovi. pa mi rekoa da pominelo nekoe vreme pa da pravam alergo testovi. pa ke vidime so ke bide a inace da i sea pijam chymoral forte i toa mi dadoa
Обично ибупрофен или кетонал помагаат многу:smir:Вака..
Месецов добив 2 пути. -.-
Незнам шо е форава, мање битно.
Иам ненормални болки.
Ми иде да пуцнам некоја
чаша по некого.
Испив прееска два кафетин - менструал
капсули, нишо.
И сеа?!
Има физикална терапија,а таму ќе правиш и вежби најверојатно.
Немаш Х-ray??
![]()