Za tvojata maka poveḱe faktori može da se vo igra sigurno i samiot si pročital bidejḱi se interesiraš za tvojot problem, što e dobro. Loša higiena ḱe isklučime bidejḱi za toa vodiš smetka, SPB ḱe isklučime bidejḱi veḱe si proveril. Vo igra ni se bakteriski ili gabični kolonii kako i možna alergija. Treba da igrame loto!
Da ti kažam da primaš antibiotik na slepo ne možam, sovesta ne mi dozvoluva. Da te tretiram so antifungalni kremi isto ne možam, iako mi odi natamu pametot osobeno otkako kaža deka si bil bolen, si primal antibiotik pri što celosno imunitetot ti padnal, no sepak ne mora da znači. Kako što ti kaža
@Kadaif koristi što ponežen gel za tuširanje, slobodno možeš i za bebinja.
Ajde za da elminirame možni alergii promeni brend na gel za tuširanje no da bide isto senzitiv, promeni prašok za perenje poradi direkten kontakt so oblekata koja ja nosiš. Nosi poširoki gaḱi od 100% pamuk, postojano neka se ,,luftira,,.
Štom glansot ti e čist i zdrav, makata e samo kaj prepuciumot i jas se somnevam na edna obična iritacija koja bi trebalo da ti pomine za nekolku dena. Občino postitis pretežno sekogaš e zaedno so balanitis što go narekuvame balanopostitis, što ne e vo tvojot slučaj. Posle mokrenje isuši go so toaletna hartija, kako što ti kaža kolegata drži go postojano suv. Isto taka vozdrži se od seks i masturbacija. Žal mi e no vaka onlajn bez nikakvi ispituvanja i rezultati tolku možam da ti pomognam, da eksperimentirame na slepo jas lično ne možam da se nafatam.
Poradi somnež od prekumeren rast na Candida