Дедо Мраз

Член од
1 декември 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Па ако не му биде тешко на дедо Мраз во санката нека ми донесе едно количе (Цитроен Ц4) ама ич нема да плачам. Порано ми беше страв од него, ама сега дури че го изгушкам. :pos2::pos2::wink:
 

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Вервав многу од мала и многу го сакав. Ќефој бев ко ќе дојдеше за да се сликаме. И ко ми кажа мајка ми дека не постој, памтам многу плачев и си барав докази за да си докажам сама дека ме лажи и дека постој.

Шо сакам да ми донеси?
Ако можи да напрај да ми биди вака цел живот..Среќна и исполнета.
 

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Сакам да ми поправи оценките, за јас да не се замарам.. . и кола у струмица на моја возраст ништо не е нели дедо мразе :kesa:
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Сакам од дедо мраз нов мобилен телефон, на пример сакам Самсунг Д900
 
N

NeMiRnA

Гостин
Дедо Мраз сакам дечко!!!
Лажам,сакам да ми пуштиш од тоа среќата малце,ама не за мене туку за моите најблиски,јас ќе им ја поделам!!!
 

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Па не знам дали сум верувала во Дедо Мраз... знам дека ми беше забавно, ама уште првата година во забавиште (две години идев, порано тргнав, демек место у градинка, кај пријателката у забавиште) дојде еден „Дедо Мраз„ и на типот само јас му ја приметив нарасната црна брада под белата и крагната од карираната кошула... После него знам дека на сите им причав дека не постои дедо мраз, така да и да сум верувала, тој кретенот рано ми скрши филм:tapp: И никогаш не сум била разочарана што не постои пошто и онака секогаш поклоните ги добивав од мама, баба, дедо, тета... никогаш не од Дедо Мразот:kesa: Али ако више носи поклони... сакам парфееемиии :vozbud:
 

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Сакам да...Да и донесе среќа.Сакам да биде среќна. Не ми треба друго.
 

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
64
Koga ja doznav taznata vistina mi bese mnogu tesko....koga mi priznaa mama i tato deka oni gi ostavale pokloncinjata pod elka,auuuu nejkam da se prisetam :)pos2:)....sakam da mi donese licnost sto ke ja sakam i ke me saka...licnost za koja vredi da bidam srekna!toa,sega za sea ljubovta mi e na prvo mesto...
 
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Сакам да верувам во помислата на Дедо Мраз, и сеуште верувам во тоа:kesa:.
Инаку дознав дека Дедо Мраз е татко ми кога случајно го видов како остава пакетчиња под елката. Па сигурно имав 5 години и потоа на сите им кажував до какво откритие сум дошла:pos:
 

**Buli**

засекогаш дете!!!
Член од
3 декември 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Како бе да не верувам кога тој е единствениот магичен момент у еуфоријата наречене ,,Нова година,,....од кога прославата ја претворивме у свадба, со светкави хаљини и 300 кила алкохол, стварно нема на што да се радувам, освен на Дедо Мраз.......а и зашто не би верувала-кога се верува во Исус, зошто да не и во Дедо Мраз:):)
 
K

**KukLi4ka**

Гостин
Kako mala se plasev od dedo Mraz..i seuste mi ostana toa nekoe jezivo cuvstvo...koga ke gi vidam na plostad 10tina obleceni kako nego...uuuffff...:)
Inace,godinava pa mislam deka e redno vreme da mi gi isponi zelbite..(ne se mnogu i ne se golemi)!:)
 
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
За жал, не се ни сеќавам кога сум престанала да верувам во Дедо Мраз... Мнооогу одамна. Само ми текнува дека се случуваше многу неубедливо да ме лажат дека ако сум умна Дедо Мраз ќе ми донесе поклон и ја им викав да не ме лажат пошо знам дека Дедо Мраз не постои... И јас си бев умна и послушна а они никогаш не ми оставаа скриени поклони под елката и затоа не ни поверував дека постои... Жал ми е што не сум верувала во Дедо Мраз, тоа е дел од животот на секое дете :Ѕ
А за да ми докаже дека постои го замолувам Дедо Мраз да ми донесе ново убаво капутче и чизми по мој вкус... А ако исполнува нематеријални желби го замолувам да ми ги среди мислите!!! :)

едит: и нека џитне некоја Кока Кола кога веќе толку ја пие!!! :)
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ха Дедо Мраз би сакала да верувам во него и да биде вистински, мислам дека никогаш не сум ни верувала во него, пошто секогаш сум ги фаќала моите со поклонот в рака:nesum:


BTW Дедо Мраз ако воопшто постоиш не се лутам ако ми ги донесеш скиите кои ги сакам, изгледа дека ќе има снег годинава така да побрзај:helou::helou:

Butterfy:helou:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom