Девица до прва брачна ноќ

P

Princ

Гостин
Зашто така мислиш?Мислиш дека само девојките кои ги нарекуваш мајмунки немале секс?
Реков јас...
Мене не ме плаши тоа што ретки се девиците до првата брачна ноќ, туку ме плаши она што веќе СРАМОТА е да си девица до првата брачна ноќ... Се срами (кога би била). Изместени вредности, дефинитивно.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Има ли некоја девица на форумов да ни објасни по убаво како тоа истрпува без секс?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Има ли некоја девица на форумов да ни објасни по убаво како тоа истрпува без секс?
Де бе, како го направи, како да човек ќе умре без секс. Еве јас сум невина и не сум ретардирана, не сум мајмунка и слично.
Јебига не дошол моментот до сега. Не гледам што е толку лошо во тоа девојка да е невина. Многу ме нервираат такви коментари од типот : не знам како издржуваат да бидат невини или слични такви коментари.
Факт е дека е реткост во ова време да има девици до брак и сексот е дел од врската. Ама ич не ги разбирам тие зајадливи коментари ако некоја девојка е невина.

E

`EsCaPe`

Гостин
Хаххаха , како го кажа ова , ко да сме истребена сорта, е*ате !
Еве и јас сум невина ..Па ??
Како издржувам ?Паа ете , да се чудиш , знам да си контролирам нагони..

Иначе на темава ..хмм ..неам коментар ..:smir:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Де бе,како го направи,како да човек ќе умре без секс.
Еве јас сум невина и не сум ретардирана,не сум мајмунка и слично.
Јеби га не дошол моментот до сега.
Не гледам што е толку лошо во тоа девојка да е невина.
Многуме нервираат такви коментари од типот : не знам како издржуваат да бидат невини или слични такви коментари.
Факт е дека е реткост во ова време да има девици до брак и сексот е дел од врската.Ама ич не ги разбирам тие зајадливи коментари,ако некоја девојка е невина.
Хаххаха , како го кажа ова , ко да сме истребена сорта, е*ате !
Еве и јас сум невина ..Па ??
Како издржувам ?Паа ете , да се чудиш , знам да си контролирам нагони..

Иначе на темава ..хмм ..неам коментар ..:smir:
Ок немам коментар ви се извинувам на сите што ве навредив:smir:

P

Princ

Гостин
Извинувањето дамите не го прифаќаат.
Под хитно да се јавиш на еден од овие 3 броја 070/ 143-183, 075/143-123 или 077/143-123 за да донираш 100 денари за Игор од Битола на кој му е повреден рбетниот столб. Така ќе се искупиш за гревот.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Извинувањето дамите не го прифаќаат.
Под хитно да се јавиш на еден од овие 3 броја 070/ 143-183, 075/143-123 или 077/143-123 за да донираш 100 денари за Игор од Битола на кој му е повреден рбетниот столб. Така ќе се искупиш за гревот.
јавено.

уште нешто треба?

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Здосадено им е веќе да бидат девици до прва брачна ноќ. Сеа ќе почнат до прв пораѓај да бидат девици.
(Никој да не се лути ок? Само трескам :) )

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
абе и вие, не е тоа сапун да се потроши, знаете и сами:toe:
1. "жена не оди во гроб со еден кур" (барем не помладата генерација)
Ебате муабетите селски. Жена овака, жена онака... Жените се нечии мајки. Нечии сестри. А и ќерки.
Кога тоа се дешава на некоја си таму некаде, онда може да се збори се` и сешто.
Абе па мислев дека е застарено тоа со чувањето на хименот.. па 21 век сме мислам алоо... се навага некоја шо чека прва прачна ноќ?
Се навага. Една у двеста веројатно, и важи за луда, ненормална и заостаната. За мене луда, ненормална и заостаната, е онаа која ќе пристане на секс зашто сите така прават, зашто сите пробале а она не, зашто тој што, ох, толку многу ја сака практично ја уценува, зашто се нашол некој интелегентен да и` каже дека АЛООО, ДВАЕСПРВИ ВЕК Е!, или зашто одлуките во животот и` зависат од "леле шо ќе речат другите".

Девица или не, индивидуална работа. Ако сака нек се чува, ако нејќе ич не мора. Ама нека е зашто така самата сака.

Член од
16 март 2008
Мислења
51
Поени од реакции
3
Знам доктор кој врака невиност. и кој бара невина денес? мене ако ми речи некоја .. а не е под 20 ... чудно ќе ја гледам... до душа и не сум сретнал до сега таква хахаха..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Знам доктор кој врака невиност. и кој бара невина денес? мене ако ми речи некоја .. а не е под 20 ... чудно ќе ја гледам... до душа и не сум сретнал до сега таква хахаха..
Добро, зашто ќе ја гледаш чудно? Што, има нешто лошо во тоа?
Стварно не ми се јасни луѓево, ко да е забрането да е некоја девојка невина или како да е нешто срамно или лошо. Аман!

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Не е ниту срамно ни лошо. Чудно е!

Член од
16 март 2008
Мислења
51
Поени од реакции
3
Добро зашто ќе ја гледаш чудно?
Што,има нешто лошо во тоа?
Стварно не ми се јасни луѓево,ко да е забрането да е некоја девојка невина или како да е нешто срамно или лошо.Аман!
Чудно не значи дека и негативно.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Чудно е пошо веке ретки се тие шо се девици а се повоздрасниа порано пак чудно било да не си девица... тоа е тоа се е до времето и народот..

Kajgana Shop

На врв Bottom