Дали сте фотогенични?

e4e

Член од
20 јули 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
јаооо,ич не сум.
Кога ке дојде време за сликање или да покажам некому слика ми се плаче дури.
Има само една слика на која се аресам

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Па ми рекоа дека сум фотосликична:pos::pos::pos:
Најверојатно сум кога сите ми кажуваат така. За да не испадне дека сум нарцисоидна оставам да одлучат сами сите.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Да, ама само кога се смеам, во спротивно, изгледам како морлок:)Смејте се!:)

N

NaSTy`G|rL

Гостин
Не сум фотогенична, но имам и јас некои добри слики. Кога се местам за некоја слика долго, на крај сум ужас, некако многу вештачки. А така на некои каде ме сликале случајно е мн подобро, но сепак не сум баш фотогенична :toe:

ShiNinG`sTaR

The Chosen One
Член од
29 јули 2007
Мислења
82
Поени од реакции
1
Обожавам да позирам , но од кога ќе го видам резултатот се разочарувам, иако повеќето ми викат дека сум добро излезена :)

Член од
24 јули 2007
Мислења
35
Поени од реакции
1
SO ZNAM SITE VELAT DEKA SUM MNOgu fotogenicna a inaku mnogu sakam da se slikam i .pa sea........

E

`EsCaPe`

Гостин
Haha , "mnogu" sum fotogenicna , so da ti zboram. Abe kako moze na sekoja slika ili ko debil sum , ili faca iam nekoja napraveno , ili mizam ili nesto dr. ..Inaku koaj se slikuvam , najcesto ozbilna sum,taka na slika izgledam poprirodno,opusteno , a koga se smeam izgledam mn. ukoceno...:raz:

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Ic ne sum fotogenicna i ne sakam da se slikam ko ke dojdi za nesto da treba da se slikam abe dusman mi e i od koga ke se slikam ke skapam od kukanje

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Ne samo sto ne mi izleguvaat dobro slikite nego i pogaden me pravat za 50%..a ustvari moze i ne sum tolku ubav pa slikite kazuvaat realno:vozbud:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Мислам дека не сум фотогеничен, но имам некој слики кај што сум излегол добро...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
Воопшто не сум фотогенична, ама една моја многу драга личност ми рече дека фотогеничноста е всушност момент, колку и да се местиме некогаш не излегуваме убави, односно онака како што сакаме да изгледаме затоа и најубави слики се најчесто оние „случајните“, т.е. ненаместените.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
jas koga se slikam apratot puka pa sega vie otcenitea mojata fotogenicnost

Kajgana Shop

На врв Bottom