Дали сте фотогенични?

К

Кнез Мишкин

Гостин
Кога сум опуштен супер слики..., а кога се местам леле како дебил....

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
велат дека сум многу фотогеничен!шо да правам кога ме сака камерата!

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
site velat deka sum ali jas velam deka ne sum.ednostavno nema slika na koja se bendisuvam,sekade ispagam nekako falicno,nemurteno,smesno :kesa: ,zatoa i mrazam da se slikam

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Nekogash sakam da se slikam, nekogash ne. Zavisi od momentalno raspolozenie, odnosno dali se osekam ubavo ili ne (bez razlika na shminka itn). Ako sum vo ubavoto raspolozenie, znam epten da se ufilmam (vidi momentalen avatar). Ne ispagam tragichno na sliki (najchesto), no retki se slikite koi navistina mi se dopagaat.
Najdebilno mislam deka izleguvam na sliki za dokumenti i slichni raboti, zatoa na slikata za lichna karta se spremav psihofizichki so denovi, i se isplateshe- ne izgledam kako moron!!! :)

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
koga ke pojdam da se slikamneznam da zastam za da me slikaat toa znaci deka ne sum od onie tipovi koi sakaat da se slikaat :)

Член од
1 август 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Сакам да позирам, и да ми се даде можност можам да се сликам до бескрај. Кога така ќе се наместам за сликање, прилично добро излегувам на сликите, но на случајни слики изгледам ужасно (мразам кога ме сликаат без најава).

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
На слики без најава подобро излегувам,а кога ќе се местам 30 % од сликите ми се допаѓаат,70% не :)

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
поубав сум пред објектив него пред огледало... фотогеничен сум.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ako slikata e za u podrum,epten sum fotogenicen,inaku....fotodegenicen:)

Член од
10 август 2007
Мислења
103
Поени од реакции
0
па што знам... ај вие решете по сликата:toe:

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Искрено обожавам да се сликам -едноставно ОБОЖАВАМ..можам цел ден да се сликам,ама сепак најдраги ми се ненаместените слики,зашто се најинтересни,но и сакам да позирам,и после сакам да ги гледам сликите...Е сега за тоа дали сум фотогенична - Мислам дека сум..но има слики каде што не излегувам толку убаво,а на некои излегувам супер..ама во принцип мислам дека сум фотогенична
Истово важи и за мене. Најчесто му се смеам на апаратот и затоа ме сака на повеќето слики.:pipi: :wink:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Леле колку обожавам да се сликам.нон-стоп се сликам,во телефон имам милион слики само од мене и на повекето си се свигам како сум испадната...Ама нејќам да ме сликаат ненајавено тогаш може да испаднам многу дебилно.

Kajgana Shop

На врв Bottom