Дали сте фотогенични?

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
не сум фотогеничен зато со не излегувам многу добро ви сликите

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Zavisi od koj agol na gledanje. Jas mislam deka ne sum, Moite imaat podeleno mislenje (babite edno, brat mi drugo, roditelite treto :pos:)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Секогаш лошо излагам на слики,али си се тешам дека убавите луѓе не се фотогенични!:pos:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Ма каква фотогенична..една и единствена фаца добро ми искача на слики-коа сум насмеана,а многу пати и тоа не чини:nesum:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
da da :) podobar na slika otkolku vo zivo :)

Tanji4ka

Heartless BITCH
Член од
16 јуни 2007
Мислења
42
Поени од реакции
19
со воа Photoshop-ов сите станавме фотогенични та дури и ја :je::je::je::je:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
RealGirL напиша:
Секогаш лошо излагам на слики,али си се тешам дека убавите луѓе не се фотогенични!:pos:
Па има логика :) само неубавите имаат шанса да бидат убави. Оние вистински убавите се убави како и да е, не профитираат од сликање :)

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Ного сум фотогенична и ного сакам да се сликам... :):):)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Losa rabota e da si fotogenicen beee.... Taka na slika izlagas poubav odkolku vo zivo. Znaci nekoj moze da se razocara ako prvo te videl na slika. Ne sum fotogenicen :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Clen 7 напиша:
Losa rabota e da si fotogenicen beee.... Taka na slika izlagas poubav odkolku vo zivo. Znaci nekoj moze da se razocara ako prvo te videl na slika.:)
tocno e toa so go kaza clenot nad mene oti jas mnogu pati sum rekol...lele koa e ovaa na slikava a ustvari vo zivo bile grdi i ne privlekuvale vnimanie.....jas ne sum fotogenicen toa mozete i samite da go vidite vo mojot profil

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
не сум ич фотогеничен ако земам да се местам на слика, на пр школска слика некоја или такво нешто групно...ама случајно ако ме слика некој може да испадне некоја фотка добра :D

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
до пред некое време ич, сега во последно изгледа сум, или само така ми велат :)))))))

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Clen 7 напиша:
Losa rabota e da si fotogenicen beee.... Taka na slika izlagas poubav odkolku vo zivo. Znaci nekoj moze da se razocara ako prvo te videl na slika. Ne sum fotogenicen :)
Ппфффффффффф как да не!!Не мора да значи тава баш за секоја!!!Н пример некој е ист и на слика и у живо..Така да... :):) добро е д аси фотогеничен :smir::smir::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom