Дали сте фотогенични?

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Фотогеничност- не знам баш

Да се сликам сакам- многу

Се сликам- насмеана :icon_bigg

Гледам- право во апаратот :icon_eek:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Незнам дали сум:toe::pos2: на некои слики сум убава на некои не, ама затоа сакам да се сликаам, али битно е и кој ме слика, инаку сакам и јас да сликам:vozbud:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Па арен сум , имам фаца за на слика.

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Не, ама уопште... Не знам дали во мене или во апаратот е проблемот.
Ко вештерка искачам:pipi:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Да фотогенична сум си и често си се штракам по дома :D

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Зависи... Некогаш да, некогаш не.
Најчесто не ми се допаѓа како излегувам на слики. :kesa:

латас

паметен глупак
Член од
5 август 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
велат дека сум... во живо не сум некој лепотан, ама затоа на сликите искачам убаво... обожавам да се смеам (обично на слики сум од 6ка до 6ка) ретко се сликам со затворена муцка... али и тогаш имам насмевка... обично гледам во апаратот, не ми е битно дали се местам или ме сликаат случајно... секако испаѓам добро...;)

бтв: нарцис сум...

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Da fotogenicna sum porano, ko pomala i pozirav za nekolku svetski spisanij slikaneto veke mi e dosadno zs tatko mi postojano se setase so fotoaparatot vo race i pogolemiot del od familijata mrzime da se slikame sto e i normalno se sto e preterano e dosadno.:toe:

Etushko! :)

блажо <3 all
Член од
24 ноември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
1
Pa .. da vi kazham pravo .. ni sum fotogenichen, ni sakam da se slikam :) Ne sum zhensko da se slikam :D

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
ајдее, ти сите што се сликаат ги направи женски.
еве кажете вие дали јас сум фотогеничен...
, али без разлика , ја неможам да го сватам тоа, фотогеничност,...имам од мене и убави слики , а имам и катастрофални ...што знам.Онака не чуствувам потреба да го воведам поимот фотогеничност

V

Viktoranius

Гостин
велат дека сум... во живо не сум некој лепотан, ама затоа на сликите искачам убаво... обожавам да се смеам (обично на слики сум од 6ка до 6ка) ретко се сликам со затворена муцка... али и тогаш имам насмевка... обично гледам во апаратот, не ми е битно дали се местам или ме сликаат случајно... секако испаѓам добро...;)

бтв: нарцис сум...
Кај мене па обратно велат.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Шала на страна...На некои слики излегувам супер, ама на некои сум страшило.:wink:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
more na site sum strasilo... sto mislite od koja pricina ne stavam sliki u galerija... nejkam da plasam mali deca...

M

**MEMORY**

Гостин
Мислам дека нема човек што секогаш на слики испаѓа убаво или пак неубаво. И затоа и јас не знам дали сум фотогенична. На некои - да, а на некои јок.

Kajgana Shop

На врв Bottom