Дали сте фотогенични?

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Паааааааа што знам.......кога како......зависи од денот :pos2:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
зависи на која слика како ќе испаднам за да можам да оценам дали сум фотогеничен или не:pos2::pos2:
па кога за промена ќе почнеш да глеаш у апаратот кога те сликаат може и боље ќе искачаш на слики.......абе фотогеничен си али само по некад :pos2::pos2::pos2:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
random fotkite mi se po dobri, barem po moj ukus a ona so mestenjeto, pa aj kazi SIRENJEEEEE...toa nikako

Mag_sk

••• dreamer •••
Член од
8 октомври 2008
Мислења
43
Поени од реакции
0
Многу..дури и не ми се верува дека сум јас!
Нарцис :pipi:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
јас сум малце позитивен, сметам дека добро излагам на слики!
Е сега, нормално дека речи си секој е поубав во живо...

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Ретко испаѓам фотогеничен , а и премалку се сликам не сакам многу беее ... :jaj:

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Не знам, оценете од аватарот:smir:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
дали сте фотогенични? колку сакате да се сликате? дали се сликате насмеани?...дали гледате право во апаратот? или гледате некаде на страна? или пак гледате што побрзо да се сликате и да замините?

п.с ако некој сака да поставам анкета само нека кажи...
Мислам дека сум фотогенична иако скоро секогаш се случува да од 100 слики само на 2-3 си се свиѓам.Токму затоа и од една сесија можат да произлезат околу 200-300 фотки во зависност од времето кое ретко го имам многу затоа што најчесто се сликам пред излегување од дома. Гледам најчесто во апаратот но некогаш имам и отсутен поглед во зависност каква слика сум сакала да направам.можеби е точно дека гледам побрзо да се насликам но не за да заминам туку затоа што мислам дека сликите во движење односно без многу местење испаѓаат најприродно и најубаво

Kajgana Shop

На врв Bottom