Марио Јовановски
: )
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 37
НЕЕЕЕЕ!
па кога за промена ќе почнеш да глеаш у апаратот кога те сликаат може и боље ќе искачаш на слики.......абе фотогеничен си али само по некад :pos2::pos2::pos2:зависи на која слика како ќе испаднам за да можам да оценам дали сум фотогеничен или не:pos2::pos2:
Мислам дека сум фотогенична иако скоро секогаш се случува да од 100 слики само на 2-3 си се свиѓам.Токму затоа и од една сесија можат да произлезат околу 200-300 фотки во зависност од времето кое ретко го имам многу затоа што најчесто се сликам пред излегување од дома. Гледам најчесто во апаратот но некогаш имам и отсутен поглед во зависност каква слика сум сакала да направам.можеби е точно дека гледам побрзо да се насликам но не за да заминам туку затоа што мислам дека сликите во движење односно без многу местење испаѓаат најприродно и најубаводали сте фотогенични? колку сакате да се сликате? дали се сликате насмеани?...дали гледате право во апаратот? или гледате некаде на страна? или пак гледате што побрзо да се сликате и да замините?
п.с ако некој сака да поставам анкета само нека кажи...