Jас кога имам давам, кога неам не даам!
А што можеш да дадеш кога немаш?:pos2:И да сакаш и да нејкеш кога немаш неможеш да дадеш:helou:
Ич.На голем одмор мислам дека го прехранувам цело одд.Добро не до толку,се зафркавам,ама на пр ќе ме праша некој:може чипс и зошто да не му дадам.Или за домашни,давам да препишуваат,некако ич не ми е гајле што јас се мачам па некој само препишува.Јас како и да е ќе имам + за таа домашна,нека има и тој,де...Проверувам француски домашни во школо,секој ден кога влегувам прво прашувам кој нема и во најкус можен рок обезбедувам околу 4/5 тетратки за да препишат.Па зошто да не бе?Не ми е ич онака јас се мачам а тој препишува..е ако де...

Исто мастики,кога имам давам,не да викам:немам бе немам и слично.Кога играме кошарка на пр. не себичам ко:хехее сега јас ќе трчам и ќе дадам кош хее...Не ми е гајле дали јас кош сум дала или некој друг..битно е да победиме нели...Мислам дека скржав да бидеш е навистина глупа работа,на пр кога имаш ти повеќе зошто да не споделиш со некој што нема?Само се додека нескржавоста другите не ја користат за да искористуваат е добра работа.Ако почнат да те искористуваат пради тоа што не си скржав/скржава е лошо,тогаш подобро биди скржав.А и е е убаво,викаат се се враќа,може еден ден тебе ќе ти треба нешто и некое скржаво гомно ќе ти се погоди.А и плус баба ми кажа дека ако машките видат нешто за јадење и ти не у дадеш ќе престане да му расте ку*ето(р е буквата)па затоа...дај му бе,машко е,ќе престане ку*ето да му расте:helou:
А да,има и многу кои на пр. цело врме:дај ми малку од ова,дај ми малку од чоколадата,дај ми малку од сендвичот секој пат кога ќе купиш нешто.Е такви мноогу ме нервираат!