Дали сте скржави?

Дали сте скржави???????


  • Вкупно гласачи
    237
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Не сум скржав(ако сакате да ме проверите побарајте ми нешто:pos2::pos2::pos2:)
 

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Ми викаат дома дека сум била скржава и дека сум се погодила иста како тетка ми , демек и она не давала пари ич, е сега од кај овој муабет незнам не сум јас скржава само не давам пари многу тоа е:pos2:
 

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Не спаѓам во групата на скржави личности.Сакам да давам и помагам, но не толерирам злоупотореба на мојата дарежливост.
 

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не сум скржав кога и да ми побара некој пари доколку имам му давам... или пример нема кредит на мобилниот му давам да се јави,но ако му стане навика секој ден да ми бара да се јавува... е тогаш му велам доста беше оди и стави си:).
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Voopsto ne sum skrzava, na site davam se sto imam (ako im treba sekako).
 

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Никогаш не сум била скржава. Има луѓе кои имаат премногу, а штедат и несакаат да дадат барем малку од своето и да му помогнат на некого. Колку и да имам пари никогаш не сум помислила, не го трошам или не ги давам на некого за да имам повеќе.
 

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Коај иам ќе даем,коај неам шо да му даем ? А иначе .. не глеам дали ќе ми дадат или не па после да вратам на ист начин.Давам и не ми гајле коај имам зашо да не.Имам иначе другари егејци ми се.Е тие и да имаат ич глава не ги боли не дават :)
 
М

Мрак

Гостин
Jас кога имам давам, кога неам не даам!

А што можеш да дадеш кога немаш?:pos2:И да сакаш и да нејкеш кога немаш неможеш да дадеш:helou:

Ич.На голем одмор мислам дека го прехранувам цело одд.Добро не до толку,се зафркавам,ама на пр ќе ме праша некој:може чипс и зошто да не му дадам.Или за домашни,давам да препишуваат,некако ич не ми е гајле што јас се мачам па некој само препишува.Јас како и да е ќе имам + за таа домашна,нека има и тој,де...Проверувам француски домашни во школо,секој ден кога влегувам прво прашувам кој нема и во најкус можен рок обезбедувам околу 4/5 тетратки за да препишат.Па зошто да не бе?Не ми е ич онака јас се мачам а тој препишува..е ако де...:toe:Исто мастики,кога имам давам,не да викам:немам бе немам и слично.Кога играме кошарка на пр. не себичам ко:хехее сега јас ќе трчам и ќе дадам кош хее...Не ми е гајле дали јас кош сум дала или некој друг..битно е да победиме нели...Мислам дека скржав да бидеш е навистина глупа работа,на пр кога имаш ти повеќе зошто да не споделиш со некој што нема?Само се додека нескржавоста другите не ја користат за да искористуваат е добра работа.Ако почнат да те искористуваат пради тоа што не си скржав/скржава е лошо,тогаш подобро биди скржав.А и е е убаво,викаат се се враќа,може еден ден тебе ќе ти треба нешто и некое скржаво гомно ќе ти се погоди.А и плус баба ми кажа дека ако машките видат нешто за јадење и ти не у дадеш ќе престане да му расте ку*ето(р е буквата)па затоа...дај му бе,машко е,ќе престане ку*ето да му расте:helou:

А да,има и многу кои на пр. цело врме:дај ми малку од ова,дај ми малку од чоколадата,дај ми малку од сендвичот секој пат кога ќе купиш нешто.Е такви мноогу ме нервираат!
 

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
0
Во главно не сум скржав,али некогаш знам да бидам.
 
А

Аниии

Гостин
Па не баш сакам кога моите работи ги делам со некој:smir:
 
Член од
12 април 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Не..ич не се стискам..за све..
И пари, и љубов, и чипови на покер све...да иам 500 денари у мене и некој да ми побара 500 сите ќе му ги даам у пм...не чини тоа...на крај ја коа ќе побарам никој нема да ми дае мене...не ми чини таа особина...али шо да праам...
 

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Воопшто не сум скржава .. ако имам давам, ако не ... нареден пат =) ...
:smir:
 

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
воопшто не сум скржав давам додека имам. е сега ако некој не дава ништо, а бара е нека бара кај мајка му:)kesa:) ама повеќето другари и општо што ги знам не се скржави. ретко има скржави во нашето друштво
 

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.654
Поени од реакции
9.891
Не сум скржав...Колку иам,кога иам давам:helou:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom