Дали сте изневериле?

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Нешто што највеќе мразам е неверството а самиот знам дека сум голема курва....:kesa:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
nitu sum izneverila nitu ke go napravam toa,ako veke uvidam deka nesto ne stima vo vrskata,deka sprema partnerot gi gubam cuvstvata a pocnuvam da razvivam novi sprema nekoj drug,togas sigorno bi raskinala i gotovo

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Јавна тајна бе:pos: иначе не немам изневерено

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Buterfly напиша:
Da sum, mnogu pati i ne sum se cuvstvuvala vinovna, detali ne se bitni, ustvari toa ti e zabraneto ovosje a ono e najslatkoto znaeme neli? Koga izneveruvas, ti zivees vo toj moment, ti go izneveruvas partnerot od pricina sto toj nesto nema sto drugiot go ima na pr. strast, vnimanie i slicno a ti toa go sakas. Nemoze da se obvinuva nekoj koj izneveruval posto na sekoj moze da mu se desi, ako velite nema. Nema prostor za kaenje, zivotot prodolzuva
Ако сметаш дека ти фалат нешта од партнерот, како страст и внимание, зошто остануваш со него? Штом ги наоѓаш истите кај некој друг, биди со него, раскини му на дечко ти и дај му шасна да биде со некоја која вистински ќе го сака, наместо подло да го повредуваш и да му го трошиш времето.
И не живееш во моментот кога изневеруваш, туку сакаш истовремено да имаш и сигурна врска(која не те прави среќна) и да си "поиграш" на страна, а тоа е инфантилно, кукавички и неодговорно кон другиот.
А, простор за каење има итекако...

S

Sasha

Гостин
Da izneveris e isto kako da se lazes samiot sebe si,a jas nikogas ne sum sakala da se zalazuvam za bilo sto!pozz..

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Da, sum izneverila mnogu pati, i ne se kaam za nisto. taka sum mislela togas.

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Не,никогаш.Зошто да изневеруваш некого,кога можеш да ја прекинеш таа врска па да си бркаш работа?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
sum izneverila mnogu pati... i toa so edna licnost... ne se kaam... ubavo mi bilo i... valjda mi bilo poubavo nego so deckoto... toa bese poveke paralelna vrska... zabranetoto ovosje e sekogas poslatko

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.483
Tikvi4ka напиша:
zabranetoto ovosje e sekogas poslatko
Ова кога ќе го прочитам... :shiting:

Не може некоја поинтелигента причина да смислите? :gordan:
На пример: „Ме привлекуваше заради харизмата која мојот дечко ја немаше, сексуалноста, духовитоста, белите заби, сините очи”... Ова за „забранетото овошје” е излитена фраза. Да беше секогаш интересно да се прави тоа што е забрането, сега сите ќе бевме разбојници, убијци, ќе правевме инцести и ќе пишувавме на бугарски.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Acid напиша:
Ова кога ќе го прочитам... :shiting:

Не може некоја поинтелегента причина да смислите? :gordan:
На пример: „Ме привлекуваше заради харизмата која мојот дечко ја немаше, сексуалноста, духовитоста, белите заби, сините очи“... Ова за „забранетото овошје“ е излитена фраза. Да беше секогаш интересно да се прави тоа што е забрането, сега сите ќе бевме разбојници, убијци, ќе правевме инцести и ќе пишувавме на бугарски.
e aj sega reci deka ne e taka... moze e izlitena ali uste funkcionia... zabavno e u sekoj slucaj..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.483
Изневерувањето е забавно значи?

Ти имаш 17 години и (иако мислиш дека размислуваш) не размислуваш како што треба. Се надевам дека некогаш ќе се заљубиш, ќе имаш прекрасен живот, прекрасни дечиња и прекрасен сопруг кој е љубител на „забава” и „забрането овошје”. Можеби и на анален секс и луд секс без заштита. Исто така, се надевам дека нема да ја прочитаме вашата приказна за некои 10 години тука... :icon_neut

Убавото не е секогаш добро, но доброто е секогаш убаво. Активирај мозочни келии. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom