Дали сте изневериле?

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Еднаш и никад више.Али се гледаше крајот така да..знаев дека следниот ден ќе раскинам и бев очајна.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Не сум изневерила, и никогаш нема да изневера.

1. Ако веке ми се свига друг, а имам долга врска со некој кој веке не претставува задоволство за мене-бидејки некогашдолгите врски претставуваат една рутина-се разбира само ако не се без љубов, првин ке раскинам, па после шо ке правам ке правам!

2. Никогаш нема да изневерам затоа што пониско и поглупаво од тоа нема да има! Со еден си, сакаш друг, и после го поминуваш тој другиот па сакаш трет...и нема крај бе тоа! Затоа, најпрвин раскунување па после слободен никој и ништо не можи да ти забрани да правиш нешто!

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Не никогаш:nesum:

За мене тоа е многу гнасна работа!:toe:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Ne sum. MIslam deka ako veke sakas da bides so nekoj drug, mozes da se strpis i prvo da rascistis so predhodniot.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Технички не сум, и не би.

Член од
2 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
1
Sum varala i toa mnogu ali sea go najdov covekot so koj mi e ubavo i ne gledam potreba za toa!
:back:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Никогаш не сум изневерил а и немам потреба на таква работа. Некако не ми е удобно (што би рекле старите) да седам на два стола. Ако дојде нож до коска побрзо би раксинал со една па би пробал со друга.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Да не бидам светец Ке бидам краток еднаш сум го направил тоа односно сум изневерил после бев бедиран али времето неможе да се врати назад едноставно се случи. Бев понесен од физичката привлечност кон таа особа :toe:

Член од
16 април 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
mene nadimak mi e vera nevera!

pa vidi vaka vo denesno vreme skoro sekoj moze da te izvara!! Ne samo deckoto tuku i posiroko vo opstestvoto.Jas na primer ziveam so mototo zaebi ti za da ne bides zaeben.Sum varala od pricina INAET. Zasto? Pa na primer ne ti se javuva na tel ili pak ti vika jas denes sum umoren ne iskacam a ti doma pukas besni glisti od nervoza i sto?Iskacas i go varas so prviot sto ke ti se vidi simpaticen. A zasto go pravis toa? Zatoa sto ne ti potrcal po gazot i it odma da go omolovazis a ustvari od tebe pravis glupaca so dukument.Ama Jebiga toa ti e.:zlo:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...oooh, kako e prekrasno da go zapoznaete chovekot od vashite sonishta...a potoa i negovata sopruga...hmmmm...pretty tempting... isn't it ironic???:tv:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
girlll напиша:
Redovno go praam toa.. Ali ipak 14 god iam ebate.. Vrskite na ovaa vozrast ne se sfakaat uopste seriozno.. Taka da.. Ne se zamaram ama ich.. Sum nemala SERIOZNA vrska.. A ovie vrskive po mesec dena MAXIMUM so mi traat sea.. Ovoj period na zifotof.. Gi zavrsuem i pocnuvam so varanje :P
Ах девојче,девојче...ти го споредувам постов со рецките на темата Се ебев!:nesvest:Ај ваљда некад ќе сватиш!:helou:

Сум изварала само еднаш до сега,не сум го премолчела тоа,ми било простено од парнерот но ја сеуште не сум го направила тоа на себеси!:smir:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
girlll напиша:
Redovno go praam toa.. Ali ipak 14 god iam ebate.. Vrskite na ovaa vozrast ne se sfakaat uopste seriozno.. Taka da.. Ne se zamaram ama ich.. Sum nemala SERIOZNA vrska.. A ovie vrskive po mesec dena MAXIMUM so mi traat sea.. Ovoj period na zifotof.. Gi zavrsuem i pocnuvam so varanje :P
:icon_eek::raz::nesvest:
Редовно го правиш тоа???:nesvest::nesvest::nesvest:( доооообро )
Ок е тоа што не ги сфаќаш врските сериозно и што не се замараш ич али која ти е потребата да вараш?И сама викаш дека ти се кратки врските максимум еден месец.И баш за тој еден месец мораш да си го извараш дечкото?И тоа како некоја рутина ти е или што???Нели е боље да раскинеш или па воопшто да не влагаш во врска?!
Имам изварано до сега два пати и уште не ми е јасно зашто го направив тоа али уреду е.Боље ќе раскинам со дечкото па после ќе правам нешто со некој друг ако до толку сакам или па ќе се воздржам.

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
imam iznevereno i da vi kazam pravo ne se kaam sto go napraviv toa
bese vo stilot nikoj ni cul ni videl i toa so mojot najdobar drugar

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
нцк...кога одам со некоја одам....
ќе раскинам па после друга....

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Da iam izvarano, i posle toa nekako cuvstvo na vina imav onaka me kopkase nesto deka ne e vo red toa sto go praam. Ama nikomu nisto se bese OK

Kajgana Shop

На врв Bottom