Освен неверство, што друго забрането правиш? Маваш ластици на беспомошни старици по улица? Крадеш од сиромашните и даваш на богатите? Не, сериозно... Ова веќе го кажа, во 2 наврати. Ако мислиш да го повториш истото и во наредниот пост, подобро немој.Tikvi4ka напиша:zabavno e da pravis nesto sto ne bi trebalo i sto ne smees da go pravis....
Фино кажано. Но, за жал секој не ги дефинира убавините во животот на ист начин...Струмикс напиша:помислата на двете дами кои секој ден со радост ме чекат, ме гушкаат и бакнуваат, ме враќа во реалноста.
A каков па специјален ефект има да си неверен?Tikvi4ka напиша:uvidov deka nema efekt da e covek veren... ionaka ke go zebat..
Ете Весна ми го земала постот.. и то!Devilish Angel напиша:Не сум изневерила до сега, а и не планирам. Едноставно она што не сакам да ми го прават мене не сакам ни да го правам на други. :smir:
А као демек ако е несериозна врската се подразбира дека треба да има изневерување?Tikvi4ka напиша:uvidov deka nema efekt da e covek veren... ionaka ke go zebat.. pa i na 18 godini ne mislamd a gradfam nekoja "ozbilna" vrska
ne razmisluvaat site kako tebe clenke ..... spored tebe site treba da izneveruvame, posto sekako pak ke ne zaebat ..... jas ova taka go svativ. A za toa koga da vlezes vo seriozna vrska moze da pocekas uste malku, iako nekoi veke se zacrnile .....Tikvi4ka напиша:uvidov deka nema efekt da e covek veren... ionaka ke go zebat.. pa i na 18 godini ne mislamd a gradfam nekoja "ozbilna" vrska