Дали сте изневериле?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
zabavno e da pravis nesto sto ne bi trebalo i sto ne smees da go pravis....

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Искрено кажано, не сум изневерувал. Отсекогаш сум сакал чисти ситуации. А, си признавам дека во неколку наврати сум бил во искушение.
Што е тоа што ме одвраќа?
Си помислував што ако сум во нејзина кожа? Како би ми било? Едноставно, не го прави она кое не сакаш тебе да ти го прават...
А сега, со сопруга дома и едно прекрасно дете...Иако не сум дошол во некоја гранична ситуација, помислата на двете дами кои секој ден со радост ме чекат, ме гушкаат и бакнуваат, ме враќа во реалноста.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.483
Tikvi4ka напиша:
zabavno e da pravis nesto sto ne bi trebalo i sto ne smees da go pravis....
Освен неверство, што друго забрането правиш? Маваш ластици на беспомошни старици по улица? Крадеш од сиромашните и даваш на богатите? Не, сериозно... Ова веќе го кажа, во 2 наврати. Ако мислиш да го повториш истото и во наредниот пост, подобро немој. :)

Струмикс напиша:
помислата на двете дами кои секој ден со радост ме чекат, ме гушкаат и бакнуваат, ме враќа во реалноста.
Фино кажано. Но, за жал секој не ги дефинира убавините во животот на ист начин...

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
da i toa nekolku pati .....epa ne se jade sekoj den grav, mora malku da razmenis ..... znam deka ne e ubavo. kako ke se oseka devojkata sto e izneverena? hmmm ... sigurno ne sakate da ste na nejzino mesto. veruvajte i jas. ali se desava ..... posledniot pat koga izneveriv, posle i priznav " znaes bev so druga tntari mntari ..." i devojceto zaplaka pred mene i mi rece ova ne go ocekavaav ud tebe i jas ostanav bez zborovi, povenav celiot ..... i si rekov vo sebe navistina sum GUBRE!!!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
uvidov deka nema efekt da e covek veren... ionaka ke go zebat.. pa i na 18 godini ne mislamd a gradfam nekoja "ozbilna" vrska

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.483
Tikvi4ka напиша:
uvidov deka nema efekt da e covek veren... ionaka ke go zebat..
A каков па специјален ефект има да си неверен? :)

Значи ситуацијава е - изневери, или ќе те изневерат? Тебе секогаш прво они те изневерувале, па ти си ги изневерувала, или обратно? Штознам, ако веќе размислуваш на тој начин и не сакаш да те изневери, подобро воопшто не почнувај врска со некого, туку биди „слободен стрелец”. Така, и „волкот сит и овците на број” ќе ти бидат. Си размислила на тој начин?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Sekogash sum za fer play! Ako ti se izneveruva, prekini ja vrskata pa pravi sto ke pravis.
Neverstvoto poveke go gledam kako na neverstvo kon sebe, ne kon drugiot sto e so vas. So toa samite si se lazete i izneveruvate, ne ste rascistile so svoite emocii i sega lutate vo zabluda koja momentno ve zadovoluva, a posle sozdava neizvesnost i kaenje:toe:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Devilish Angel напиша:
Не сум изневерила до сега, а и не планирам. Едноставно она што не сакам да ми го прават мене не сакам ни да го правам на други. :smir:
Ете Весна ми го земала постот.. и то!
Немам што да надополнам..

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Tikvi4ka напиша:
uvidov deka nema efekt da e covek veren... ionaka ke go zebat.. pa i na 18 godini ne mislamd a gradfam nekoja "ozbilna" vrska
А као демек ако е несериозна врската се подразбира дека треба да има изневерување?

Не знам за тебе, но мене би ми било стопати поубаво ако прво си ги расчистам сметките со партнерот (без разлика дали имаме врска од 2 месеци или 2 години) и потоа „слободно“ да си правам што сакам со кој сакам.

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
Tikvi4ka напиша:
ne razmisluvaat site kako tebe clenke ..... spored tebe site treba da izneveruvame, posto sekako pak ke ne zaebat ..... jas ova taka go svativ. A za toa koga da vlezes vo seriozna vrska moze da pocekas uste malku, iako nekoi veke se zacrnile .....

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Не не не.. не сум изневерила никогаш.. и никогаш нема да се случи такво нешто.. Невр!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
еднаш :) пред 357 дена, ама прекрасно беше и диво беше и ладно беше!!! и нема да го заборавам! :) не неверството, туку типката!

Д

Демијан

Гостин
Сум изневерил девојка неколку пати секогаш кога сум под дејство на алкохол!Незнам зошто ама во тие моменти ги сакам сите девојки!Знам дека е лошо и затоа сега се почесто избегнувам алкохолСум се каел мн пати за тоа!!У секој случај не го оправдувам!

Kajgana Shop

На врв Bottom