Р
~~РубинРед~~
Гостин
^
Уживај се разбираме:smir:
Не велам дека и жените не пагале во искушение но зборот ми беше сите велат не сум изневерил/а и нема да изневерам а од кај да знаеме може некој кој што велат дека немат изневерено а и дека нема да го сторат тоа пола го сториле(зборувам општо).Доволен е мал жар за да се случи.
--- надополнето ---
Уживај се разбираме:smir:
Не велам дека и жените не пагале во искушение но зборот ми беше сите велат не сум изневерил/а и нема да изневерам а од кај да знаеме може некој кој што велат дека немат изневерено а и дека нема да го сторат тоа пола го сториле(зборувам општо).Доволен е мал жар за да се случи.
--- надополнето ---
Да секој си кажува свое мислење во ред е тоа.И точно дека постои различен свет,но дали ти мислиш дека се уште постојат искрени луге?не велам дека ти не си,но денес лажат се повекето.Ретко да најдеш некој искрен.Сите лажат по малку.Уф, Нели !?
Од кај си сигурна, знаеш дека има разен свет, дека и заљубениоот ништо не му треба, дека само една особа, или вие на авантуристички мислите?
Не не, не се знае ништо, секој си кажува мислење, а ако лаже или не биде искрен ова си е негово. Неможе ти да го кажеш тоа.