Kaко одеднаж сите почнаа да зборат не би изневерил или немам изневерено а само да им застане пред машките јака риба и да им се понуди мислите ли дека ке ја одбиете?ха ха ха ма немој.
Сепак изневерувањето е подла работа,ниска работа...денеска и женските и машките изневеруваат тоа нека е јасно и некој воопшто нема срам во тоа.
Дали сум изневерила?досега немам изневерувано но ме имаат...а за понатаму дали ке изневерам незнам,ништо не се знае што ке се случи...животот е непредвидлив.
Се е тоа до карактерот на личноста, и колку е способна личноста да одолее на некои предизвици. Сум имал прилики да изневерам, ама секогаш крвта ми била во горната гла... така да чиста сметка долга љубов. Просто правило...
И ако ти речи некој дека незнае што ќе прави и животот е непредвидлив... лаже. Во кратки црти, можиш да речиш крај на едната врска со Х личност, па шо сакаш да прајш со Y. Немора да играш валкана игра од типот во врска си со Х во меѓувреме се плескаш со Y па, пу пу ова сеа неважи, жал ми е, криво ми е и си продолжуваш со X како ништо да не било.
Досега во целата моја животна доба, никогаш не сум изневерил. Ниту еднаш.
Нормален сум или ќе треба да посетам некој лекар ?
Не се секирај, ништо не ти е
Ќе преживејш. Само терај си по твое.