Дали сте едноставни?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Najlesniot pat za uspeh vo zivotot e rabotite da se prifatat na ednostaven i prost nacin...
Точно!!Но не сум таква личност.Секогаш го гледам и одам по потешкиот пат.Сакам малце да се потрудам за да стигнам до тој успех, а и неможам толку едноставно да ги прифатам некои работи.

dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )
Колку и да изгледаат работите нерешливи и тешки секогаш пробувам некако да ги решам, неможам а да не превземам нешто мразам кога работите не ми се решени и искрено знам некад малце и да испаничам али не претерувам:)

Член од
26 август 2007
Мислења
65
Поени од реакции
0
Не се слагам со тебе затоа што само мутавите луѓе прифаќаат се како што е,:nenene: без да имаат свој став или без да стојат на својот став

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Воопшто не сум едноставна, напротив понекогаш мислам дека сум најкомплицираната особа на цел свет.
Не ги прифакам работите и нештата такви какви што се, честопати ги преувеличувам иако знам дека тоа не треба така да биде. Правам од комарец-слон и скоро секогаш страдам во животот заради тоа.

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
kolku i da se prosti rabotite..bez razlika za sto se raboti gi usloznuvam duplo pojse...od mravka praam slon..i zatoa se vo zivotot mi e komplicirano....a se e taka ednostavno i prosto..:tapp:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Prvo ke ja prifatam rabotata takva kakva sto e i togas ja analiziram. Posle toa poleka, temelno ja resavam. Vo 90% od slucaevite ja resavam, no ako ne znam, ne mi e sram da prasam.

Член од
23 септември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Не е се толку едноставно во животот,сепак ние одлучуваме како ќе биде и пробуваме да го најдеме најкраткиот пат!!! Но некогаш тој најмногу време ни одзема !!!

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Се обидувам работите да ги гледам едноставно. Не сакам да се замарам непотребно и да комплицирам кога нешто е едноставно. Додуша, имам периоди кога претерувам...:kesa:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Наједноставните -навидум работи знам понекогаш да ги направам најкомплицирани!!!Абе талент сум за тоа...
Ама затоа пак кога се работи за личен мој проблем што многу ме засега барем досега сум успевала на најбезболен начин да го решам....
Сепак мислам дека не сум толку едноставна личност...:toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.995
Се обидувам да ги поедноставам работите колку што можам.
И мошне сум едноставен сам по себе.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Najlesniot pat za uspeh vo zivotot e rabotite da se prifatat na ednostaven i prost nacin...

Dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )
НЕ!

Ништо не земам здраво за готово. Седнувам и разложувам, сите ситници ги прегледувам. Се сакам да ми биди тип топ.
Понекогаш ДА, претерувам... но тоа сум јас, перфекциониста.:pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
зависи за кого како....за некои сум многу едноставна...а за некои мааалкуцка комплицирана

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
секогаш ги комплицирам работите и за се барам одговори.можеби е тоа мана а можеби е доблест

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Некои работи ги прифаќам како што се,но кога станува збор за ситници.Ама и тоа го анализирам.Но за некои работи знам да бидам комплицирана со тоа што се трудам да ги поедноставам работите.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38

Dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )
Па најчесто од влакно правам руно :lol : знам дека не треба да прам така,но тешко е човек да се смени.Ама се трудам да не ги комплицирам толку работите и да не си земам се при срце.

Kajgana Shop

На врв Bottom