Дали сте едноставни?

  • Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Crni Bombarder

Shipwrecked
Член од
4 февруари 2008
Мислења
152
Поени од реакции
6
Отсекогаш сум се сметала за доста едноставна личност,која тивко ги решава препреките на што ќе наиде.Но како што почнувам да бидам искрена прво со себе а потоа со другите и да не се кријам во сопствената сенка,сфаќам дека всушност сум многу комплицирана личност,и понекогаш на некоја работа и` придавам многу големо значење,како да од тоа зависи опстанокот на светот:)
Проблемите ги решавам со ладна глава,прво ја анализирам целата ситуација и најпрво тргнувам од мене,и дали јас сум згрешила нешто.Знам дека тоа не е добро,ама тоа е:)
Ми се случува да исчезнам на некој период,надвор од видикот на околината,сама со себе и да уживам во самотијата:tapp: .И потоа се враќам како нова личност.Зафркнато комплицирано,нели?:)
Welcome to the club:smir:
 
Z

ZeroStyle

Гостин
Можеби сум едноставен во повеќето работи,ама премногу пребирам во спротивниот пол. Ретко некоја да ми се погоди онака за по ќејф :banned:
 
A

Anck-Su-Namun

Гостин
Па не знам баш...можеби на некого изгледам како едноставна(однадвор,да речам), ама мислам дека не сум баш едноставна...

Не! Не мислам, сигурна сум дека не сум едноставна!
 

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Едноставен и скромен, Компилициран можам да бидам кога сакам, и кога мене така ке ми одговара, со голема или мала мистерија, но преферирам едноставност.
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
well.... mislam deka ne sum nekoja komplicirana licnost... zavisi od situacijata nekogassum naj ednostavnoto nesto so mozi da go vidite nekogas gi kompliciram rabotite i go odbiram sekogas poteskiot pat :( Na nekoi momenti i jas se isklucuvam kako sto spomnavte vo pogornite postovi .. potreben mi e mir, odmor to be alone away from the others, nekogas ednostavno se zamoruvam od niv, problemite najcesto gi resavam brzo no nekogas umeam da sezacapam i da mi treba pomos....
i spored ova sum somewhere between :kesa:
 
К

*Каталонец*

Гостин
Ни едноставен ни комплициран некаде средина :)
 

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
До едноставноста се израснува.
Не се секавам кој го кажал ова, ама вистина е.Мразам луѓе кои комплицираат.Интелегенцијата се покажува кога на најбрз и наједноставен начин доаѓаш до правилно прешение.А ако почнеш да комплицираш....Толку е.Од многу дрва нема да ја видиш шумата.
 

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8
Можеби сум едноставен во повеќето работи,ама премногу пребирам во спротивниот пол. Ретко некоја да ми се погоди онака за по ќејф :banned:
хехе истоооо истооо, само за мене важи ретко некој да ми се погоди :toe:
 

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Не! Премногу сум комплицирана личност!
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум едноставна.Штом сама себе во поголемиот дел од времето не се разбирам,што останува на другите?:icon_lol:
Мислам премногу размислувам,од секоја најмала ситница морам да ја искомплицирам,не дај Боже нешто погрешно да направам.А да не напоменувам колку некогаш знам сама на себе да си бидам контрадикторна и да не знам што сакам.

Кај мене,иако не по своја воља,обично важи изреката : Зашто да биде едноставно,кога може да биде сложено.

И самите мои најблиски,често знаат да ми кажат: Марија,зашто толку ги комплицираш работите,кога нема потреба?
 

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Mojata golemina kako shmeker e vo toa sto jas sum mnogu ednostaven!...a pichinjata ja sakaat mojata ednostavnost:D:D
 

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Ниедна работа не ми е едноставна,изгледа зашто се мора детално да изанализирами некогаш знам во јајцето влакно да најдам и од мува слон да направам!:toe::(
Истото би го рекла и за мене... абе ти девица да не си? :icon_lol:
Во хороскоп мислам... :pos:
Назад на темата, понекогаш има и исклучоци, зависи како ќе ме прифатат, ама обично не реагирам брзо, туку споро ама добро испланирано, што е добро, ама ништо не оставам така да помине, без да преземам нешто. Баш сега сум во таква ситуација и не планирам да дозволам да се случи една работа...
 
R

reactive89

Гостин
Јас...??? па може и сум најкомпликуваното суштество на планетава, ама премногу си го сакам тоа :)
Едноставна работа тешко завршувам... морам малку од малку да ја компликувам за полесно да ја завршам... инаку за едноставна работа ќе ми треба може повеќе време за да ја завршам, а додека компликуваната за многу краток период ја завршувам... незнам зашто ама многу ми е некако болји... :toe:
Инаку, како комплицирана личност, се грижам за секој детал, и секој детал го завршувам така како што е потребно... реагирам брзо и ефикасно... некои работи и понекад сакам да ги оставам за да подразмислам малку што со нив понатаму... али ретки се тие случаеви... хахаха, обично сум брз и ефикасен и сакам животот и така и да ми тече... брзо и ефикасно :)
Али ако ми прекипе од нешто, стварно баталувам и ич не се замарам со тоа... ама ретки се тие случаи, премногу ретки... воопшто во мојот живот за се се замарам, што и не е баш така добро... али сепак уживам во тоа... :pos:
како и да е, животов е убав!!! Еден е, и живеј го така како што си создаден да го проживееш... кој те сака, ќе те сака таков каков што си... кој не... :toe:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom