Дали сте СМС манијаци?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
BabyGirl^^^ напиша:
vo rok od 24 sata od kreditot trosam 200 denari za sms...znaci kreditot staven denes go nema naj mnogu za edna nedela
TOA ZNACI JA SUM NAJ GOLEMO MANIJACISTE
Eпа ако трошиш двеста денари на 24 часа, значи кредитот го нема за 60 часа, под услов да трошиш кредит исклучиво за смс. А доколку и разговараш, ќе го нема многу побргу. Заклучок - или го трошиш побргу од недела дена, или не трошиш двеста за 24 часа! :)

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Мистичен напиша:
Eпа ако трошиш двеста денари на 24 часа, значи кредитот го нема за 60 часа, под услов да трошиш кредит исклучиво за смс. А доколку и разговараш, ќе го нема многу побргу. Или го трошиш побргу од недела дена, или не трошиш двеста за 24 часа! :)

Ej ama presmeta bravo bravo...Inace karikirav bre sve matematicari
:je: :je:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Не е харикирање тоа, туку онаа стилската фигура како беше, кога нешто сакаме да преувеличиме? :)

Не се лути Бебуле де, малку да се нашалам! :)

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Мистичен напиша:
Не е харикирање тоа, туку онаа стилската фигура како беше, кога нешто сакаме да преувеличиме? :)

Не се лути Бебуле де, малку да се нашалам! :)
bravo iznenaduvas te matematika te makedonski a za kreditot presmetav prosecno na den 80 denari

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Мистичен напиша:
:eek:ftopic:
Хипербола:icon_lol: Се извинувам што се мешам:icon_lol:

Во врска со темата.
Смс праќам ако ептен стојам слабо со кредит, ако немам што да правам, ако сум некаде во гужва и не можам да прам муабет на телефон.
Порано многу повеќе манијачев со пораки, сега поубаво ми е некако на некој да му чујам глас отколку да читам букви.

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Kolku samo ne pishuvam Poraka me mrzi :) osven ako ne mi e priklucen za PC :) dal prakjam 5poraki mesecno

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
pred da doam u usa bef SMS manjak idiot!!!
non stop pishuaf poraki non stop!!
ali sea onaka pishuam da po nekoi 10 na den tuka !!!
ali pred toa u skopje idea po 20 poraki najmalce

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Да и тоа многу. Многу повеќе праќам СМСи отколку што зборам,макар да факт е да се дека ако се јавиш боље ќе се разбереш а помалку пари ќе потрошиш

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Не сум СМС манијак. Дневно може да пратам 1-2 СМС пораки ако е потребно.

Но повеќе претежирам да се јавувам, отколку да праќам СМС, бидејќи подобро ќе се разберам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.108
Многу СМС пораки праќав кога бев во војска и кога одеф со една СМС-манијачка. У денешно време, ретко праќам пораки, повеќе од 3 во 1 ден немам пратено од многу одамна, ако не се бројат пораките од нет, нели. Иако во последно време не ги искористувам толку многу.

isi

Член од
15 декември 2005
Мислења
15
Поени од реакции
0
:pehar: eeeeeeeeee luge jas da vi kazam pravo najmnogu zavisam od mojot mobilen telefon i koga nemam so da praam so racete obavezno zimzm i pisuem poraki na koj ke mi tekne .................zatoa tatko mi skoro sekoj mesec me opomenuva ke te isklucam od smetka...kie ti go zemam telefonot.........dosta trosis........i luge coekot stvarno imal pravo koga mi ja pokaza smetkata se fativ za glava ..............ne e za kazuvanje sramota e................ali sekojdnevno pisuvam po 20setina poraki:)

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
ne sum u nikoj sluchaj...iako imam bezogranicheni besplatni poraki, koga i da mi pishat, osfen ako ne e neshto epten bitno ne vrakjam. pisuvam samo po potreba, a i togash ako gledam deka preku sms teshko ke se razbereme ke ni zeme edno 20-30 poraki, odma se javuvam. nervoza me fakja tolku sms da pishuvam. a i ne svakjam lugje shto si gi trosat porakite so onie glupite ljubovni i smesni poraki. poarno ke napisam 2 zbora - te sakam - otkolku da mu prakjam nesho neoriginalno.
bolje javi se be za 3 den sve ke dogovorish otkolku da prakjash poraki napred nazad i da go potrochish cel kredit bez rezultati

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Ретко пишувам СМС. Почесто се јавувам бидејќи разговорите ми се многу ефтини.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
не да сум , може едно 50 денари на ден трошам зш скоро ич не се јавувам

Kajgana Shop

На врв Bottom