...pa za drugite ne znam no posle saat-dva na internet mi zdosaduva, pa koga nema sto da pravam sednam pak, inaku od kompjuterite pak voopsto ne sum zavisnik, moze i mesec dena da ne sednam na kompjuter i da ne odam na internet... i pak sum ziv...
зависна сум, признавам! ако не од сурфање, барем од локалнава конекција! бидејќи имам кабелски нет, мрежно сум поврзана со скоро сите личности кои ми требаат во секојдневната комуникација, така да, ми служи ко еден вид замена на мобилниот, штедач на кредит, или како да кажам :wink:
od kompjuterot ne bi bila zavisna da ne bese internetot... pa taka da sum zavisna samo od internet bidejki koga nema internet kompjuterot ne go ni poglednuvam
Аууу, тешка дрога е овој интернетот. Зависна сум, и тоа како. Речиси цел ден (додека сум дома) го поминувам пред компјутер. Би сакала да не е така, но ете ..
Бев зависен се додека не почнаф да работам во нет кафе, па малку ми помина зависноста.
Додека беф во војска бегав од касарна за да читам мејл и да ирцам.
Сега работам во сервис за информации. Ќе видиме колку често ќе бидам онлајн за време на годишниот одмор, па ќе откријам дали сеуште сум зависник.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.