Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Јас ? Зависник ? Интернет ? Компјутер ? Дефинитивно да. Остајте ме без компјутер и интернет 2 дена и ќе се самоубијам.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Не знам за вас ама јас сум зависен ..... секој ден минимум по 10-12 сати сум пред компјутер ( 8 сати на работа , другото дома )

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
oooOOooo јас сум само за во клиника за лечење на зависности.... аееее ова интернетов жива зараза е. По цел ден сум на интернет, киснам на МСН и јес, ептен сум кризирала кога немало интернет.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
По цел ден сум на него бе ова е жива зараза.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
oooOOooo јас сум само за во клиника за лечење на зависности.... аееее ова интернетов жива зараза е. По цел ден сум на интернет, киснам на МСН и јес, ептен сум кризирала кога немало интернет.
Ко ќе имаш криза ќе се "пукниш" на dial up и ќе ти поминет фрките :)

U

UnholY

Гостин
Па интернетот е уствари причина шо и сум зависен од компјутерот....доколку немам интернет немам комуникација со кругот на пријатели и со девојката,а игри веќе не играм одамна,музика почнав да слушам на двдто така да би немало шо да правам...а не мислам да цртам на paint или да пишувам во wordot:)...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
абе ќе оќорам од седење цел ден пред компјутер.... еее овој интернет шо ти прави...понекогаш и главоболки имам.... ццц ам ај ко неможам да се одделам од кајгана и мсн :toe:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Леле колку само сум.Видот си го расипав од дремење пред компјутер,али компјутерот без интернет ништо не ми значи..

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Zavisnik goleem samo vika po mene majka mi:D, a inaku znam od forum luge sho se zanimavaat so vakva profesija.

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Prosek pominuvam po 7/8 saati dnevno na net,bi rekol deka sum zavisen od internet :coffee:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Порано не се замарав ама сега зависна сум.Сабајле кога ќе станам прво проверувам мејлови.

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
дали сум зависник.. веројатно се оцекува одговор од да или не но мојов не спага во ниту една категорија.
Јас сум зависник понекогаш
или обрано некогаш не сум.
Се ми се периоди, има денови кога не мозам да се одлепам од компјутер има некои кога не ни сакам да се логирам на мсн бидејки ме замара... периоди кога единствено несто за што го користам компјутерот е фотошоп и серии периоди кога не можам да станам од него и цедам интернет ко луда

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Порано пред да имам интернет дома (пред едно 5 години) бец зависен од компјуерот (играв игри, гледав филмови и др глупости) сега кога имам интернет ептен сум зависен од него, до скоро го осетив тоа, 4 дена воопште бев без компјутер и без интернет, ми идеше да полудеам.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom