Дали се сметате за секси?

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315
S

StereoLove

Гостин
Не се сметам никако.Не сум задоволна од својот изглед иако многупати ми кажуваат дека сум била:kesa:
Не сум нарцис да зборувам така.

S

StereoLove

Гостин
^ Типично самосожалување.
Зошто?не се жалам за мојот изглед но едноставно не сакам да велам еј колку сум убава или секси ако не мислам така и ако не сум задоволна со својот изглед иако ме имаат негирано во тоа.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па јас не можам да си кажам самиот за себе само онака што си се гледам на огледало :toe: ама другите како што ми викаат првото ќе да е :pipi:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
I'm hot you're not!

i5.

Форум Џедај
Член од
12 април 2010
Мислења
201
Поени од реакции
90
Се разбира дека да.Сега другите нека си го кажат своето мислење.:smir:

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Хммм ... 70 % ДА , 30 % НЕ .. ( да не бидам ептен нарцисоиден :pos2: )

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.983
Поени од реакции
12.620
Се сметам за многу секси, просто неодолив, едноставно ги ставам во транс стејт девојките...:vozbud:.....................често.

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Не се сметам јас. Ме сметаат девојките кои сум ги запознал до сега.

(за сите вас кои се сметате за секси, хехехехехххх, стварно не можам да ве сфатам. Што правите? Цел ден се гледате пред огледало или си „зевате“ во слики и си викате „јас сум сексииии“? Прво, за некој човек (машко или женско) да биде секси влијаат повеќе фактори. Не е се во физичкиот изглед. Секоја индивидуа наоѓа кај лицето од спротивниот пол нешто што го смета за секси. Пример се очите, усните, насмевката, начинот на размислување, некоја гримаса на лицето, некој потег со телото... Едно е да мислиш дека си „лепотан/лепотица“ а друго е да мислиш дека си секси. Многумина ги мешаат овие два поими.

Kajgana Shop

На врв Bottom