- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.302
- Поени од реакции
- 84.441
Па ја не знаев дека Agda ти е irl пријателка. Штом се дружиш со такви, немам ја што со тебе више да разговарам и онлајн и irl. Може некој да ме види и да каже глеј го оној се дружи со овој што е пријaтел со Agda.Добро прашање, Говинда.
Мене искрено, @bijons ми е хот. Не ја знам лично, ама ми има некој шарм кога објаснува работи плус, се гледа дека е изгор интелигентно девојче. Иначе, агда ми е ирл пријателка и сме збореле за тебе. Она не мисли дека не си привлечен, напротив, мисли дека си ќут и интересен, сака она будалести машки (на позитивен начин ова сфати го), само што има дечко. Ја би бил трпелив на твое место и би почекал да раскине.
A за bijons морам да признам, дека навистина си во право. Тој интелектуален пристап, но народски разбирлив, ги примамува лесно младите момчиња како мене и тебе.
Ја мислам кармички сте поврзани. се гледа одма дека сте стари души и двајцата.Ја со Говинда сум поврзан на некое спиритуално ниво, а не телесно.
И bijons е стара душа. Безбројните инкарнации во холот на вечноста натрупале скриена мудрост, одма се гледа тоа.
Иначе да, секси сум, многу сум секси.
Последно уредено: