Дали се сметате за секси?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315
Не се сметам никако.Не сум задоволна од својот изглед иако многупати ми кажуваат дека сум била:kesa:
Не сум нарцис да зборувам така.

^ Типично самосожалување.

Зошто?не се жалам за мојот изглед но едноставно не сакам да велам еј колку сум убава или секси ако не мислам така и ако не сум задоволна со својот изглед иако ме имаат негирано во тоа.

па јас не можам да си кажам самиот за себе само онака што си се гледам на огледало :toe: ама другите како што ми викаат првото ќе да е :pipi:

Се разбира дека да.Сега другите нека си го кажат своето мислење.:smir:

Хммм ... 70 % ДА , 30 % НЕ .. ( да не бидам ептен нарцисоиден :pos2: )

Се сметам за многу секси, просто неодолив, едноставно ги ставам во транс стејт девојките...:vozbud:.....................често.

Не се сметам јас. Ме сметаат девојките кои сум ги запознал до сега.

(за сите вас кои се сметате за секси, хехехехехххх, стварно не можам да ве сфатам. Што правите? Цел ден се гледате пред огледало или си „зевате“ во слики и си викате „јас сум сексииии“? Прво, за некој човек (машко или женско) да биде секси влијаат повеќе фактори. Не е се во физичкиот изглед. Секоја индивидуа наоѓа кај лицето од спротивниот пол нешто што го смета за секси. Пример се очите, усните, насмевката, начинот на размислување, некоја гримаса на лицето, некој потег со телото... Едно е да мислиш дека си „лепотан/лепотица“ а друго е да мислиш дека си секси. Многумина ги мешаат овие два поими.

Back
На врв Bottom