Дали се нервирате кога гледате фудбал?

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Jas se nerviram koga gledam kako gubi Milan ama ne vredi.

Член од
16 јули 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Ako eden problem moze da se resi,zosto se grizis za toa???
Ako nekoj problem nemoze da se resi, koja e poentata da se grizis za toa ?!?

Член од
28 јули 2007
Мислења
111
Поени од реакции
0
abe nevredi da se nervirame no jas postojano se nerviram ako izgubi mojot tim no sepak ova sea so e ne e kako onoj fudbal vo vremeto na pele ABE LUGE SEA SVATETE SE MESTI U FUDBALOT tolku kvalitetni timovi kako man utd eve go zimam za pr izgubi sega od siti eve MORA KLADILNICITE DA SI GI POVRAKAAT PARITE ZASTO AKO E ZA TOA REALNO TIE SE SAMPIONITE BARSA MILAN LIVERPUL JUVE MAN UTD CELZI INTER ARSENAL ako bese taka nemase da postojat kladilnicite SOVREMENI KAZINA GI VIKAM KLADILNICITE JAS I ZASTO SAMO KLADILNICI IMA VO ANGLIJA ZASO NAJGOLEMITE PARI TAMU SE VRTAT

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Не вреди да се нервираш за клуб од пичке си материне (Милан, Манчестер, Челзи, Реал). Вреди да се нервираш за своја репрезентација. Едини тим за кој навивам од се срце и е Македонската репрезентација, ма колку и да не ја бива, зашто вреди да се нервирам за неа.

П

Паспарту

Гостин
аман бре луѓе ќе се нервирам за манчестер, челзи, милан, ливерпул или барселона! искрено ме заболе таквото за сите странски тимови, единствен тим за коишто се нервирам е вардар и македонската репрезентација, а за пацерски тимови за кои шансите некогаш во животот да ги видам како играат во живо се 0,000000001% како што кажав ама ич не ме боли стојко :)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ма многу се нервирам бе.Посебно кога губи Ливерпул на пример.Може цел ден да ми се расипе само поради тоа.И да пагам у бедови после.А па после па и коа ме заебаваат...е тогаш сум посебно осетлив...:toe:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Најубо си знает тие шо се во моја близина кога не му оди баш најдобро на Арсенал. Можно е некогаш и повредени да имат :D

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Koga gledam utakmica na mojot omilen tim ili koga igra Makedonija eeeee togas mnogu se erviram! Jadam cips, semki, soncogled ili ako ne od nervoza grickam nokti:):tapp:

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
Дали се нервирам?Ако губи мојот тим(милан)летаат секакви ствари низ соба,еднаш дури и масичката во соба си ја скршив...затоа сега сам гледам утакмица и не дозволувам никој да ми влезе во соба за време на истата.
:eek:jea:

Член од
19 октомври 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Pa sekako deka se nerivam osobeno ako gubi mojot sakan Real Madrid..
HALA MADRID !

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ne se nerviram posto ne gledam i da gledam mnogu ke znam za kogo da navivam

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
se nerviram i toa mnogua moze i nekoe predmetce da letne.se sekavam ednac padnav na 1 utakmica za 20 iljadi televizorot ke go frlev niz prozorec ako ne bese tatko mi.:smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
ne da se nerviram kjuti ne prasuvaj toa vreme dodeka trae utakmicata i posle toa edno saat dva sum kako mrdnat:)

Член од
22 август 2007
Мислења
155
Поени од реакции
0
lele nedaj boze nekoj da se zaebava so mene koga mancester gube ima i nego i televizor i se da iskapam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom