Ова ми личи на типична изјава од не-навивач. Со Челзи имам поминато и низ убави и низ тажни моменти, имам плачено и од тага и од радост... Со заминувањето на Робен, заминува и дел од мене во Реал, и повеќе ќе го симпатизирам тој клуб, бидејќи ми се допаѓа неговата игра, брзината и стилот на дриблинг.Вака сега,бидејки гледам како што има низ целиов свет така и низ форумов,разни ватрени навивачи душа даваат за својот омилен клуб,се караат тепаат,расипуваат пријателства,запоставуваат фамилии...Зашто? Која е поентата,целта: Никој од нас не добива ништо,а они победиле изгубиле си ги полнат џеповите...
Се имам степано со еден нашколо пошо ми јадеше лајна за Челзи нон стоп. Добив нешто од тоа? Само помодрено око, но сепак ќе го бранам Челзи секогаш.Грешка си колега...Убивам за Интер,што би се рекло...ама не знам која е поентата,бидејки постојат луге стварно што убиваат за нивниот тим,а за возврат не добиваат ништо
Ама некогаш може нема да поминеш толку лесно,само со модрица по око...не вреди дружеСе имам степано со еден нашколо пошо ми јадеше лајна за Челзи нон стоп. Добив нешто од тоа? Само помодрено око, но сепак ќе го бранам Челзи секогаш.
Твое мислење, а ќе ти потврдат и други навивачи со душа дека вреди.Ама некогаш може нема да поминеш толку лесно,само со модрица по око...не вреди друже
Тоа е така бидејќи луѓето сакаат да се опуштат и да не мислат на секојдневните проблеми макар тоа било 90 мин. а некои се толку приврзани кон своите омилени фудбалски клубови што се спремни како што велиш и да се караат и тепаат.Вака сега,бидејки гледам како што има низ целиов свет така и низ форумов,разни ватрени навивачи душа даваат за својот омилен клуб,се караат тепаат,расипуваат пријателства,запоставуваат фамилии...Зашто? Која е поентата,целта: Никој од нас не добива ништо,а они победиле изгубиле си ги полнат џеповите...
и што навивач си ти, викаш од 2 лига, а милано игра во прва а!?!?!?Jaс навивам за ФК. Милано (ама Кумановското) од 2 лига што е и сум ватрен навивач. Душа давам за нив!
Како што со тоа... Има некој што би ја продале мајка си за „нивниот“ тим, тоа доволно зборува дека фудбалот од најважна споредна работа, оди в топ 3 на главни работи, не споредни.Што со тоа?