Дали се нервирате кога гледате фудбал?

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Хехехехеехех добро прашање.... јас не сум таков ии не би наптавил такво нешто за што.. за некои си тимови.. кои ни денарче нема да фрлат за мене како навивач

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Леле кај ти текна за темава. Па вака... јас на пример навивач сум на Милан..и .... многу се нервирам кога некогаш ке изгуби па другиот ден муабети од типот-а бе слаби се папучари, ова она,.....искрено, така многу се нервирам. Од друга страна, уште повеќе се нервирам кога-ке победи тимот, и сеа коментари-абе среќа имаа. Знам се нервирам без потреба, ама шо да правам то е

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Вака сега,бидејки гледам како што има низ целиов свет така и низ форумов,разни ватрени навивачи душа даваат за својот омилен клуб,се караат тепаат,расипуваат пријателства,запоставуваат фамилии...Зашто? Која е поентата,целта: Никој од нас не добива ништо,а они победиле изгубиле си ги полнат џеповите...
Ова ми личи на типична изјава од не-навивач. Со Челзи имам поминато и низ убави и низ тажни моменти, имам плачено и од тага и од радост... Со заминувањето на Робен, заминува и дел од мене во Реал, и повеќе ќе го симпатизирам тој клуб, бидејќи ми се допаѓа неговата игра, брзината и стилот на дриблинг.
Дали вреди да се нервираш? И да се нервираш, ништо не можеш да смениш, ама ако си вистински навивач, не можеш да го спречиш тоа...

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Грешка си колега...Убивам за Интер,што би се рекло...ама не знам која е поентата,бидејки постојат луге стварно што убиваат за нивниот тим,а за возврат не добиваат ништо

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Не се воопшто нервирам за Барселона, но се дешавало некогаш да излезам од такт...тоа ретко само....

И да, не вреди да се нервираш на фудбал, или пак да се посветиш само на тоа....спорт е тоа жити се...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Се нервирам и тоа гадно се нервирам. Не викам дека вреди, напротив мислам дека не вреди, ама како што рече фантом, ако си вистински навивач не можеш да го спречиш тоа. Ако губат, ќе се нервираш, ама ако победуваат, ќе се радуваш:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Грешка си колега...Убивам за Интер,што би се рекло...ама не знам која е поентата,бидејки постојат луге стварно што убиваат за нивниот тим,а за возврат не добиваат ништо
Се имам степано со еден нашколо пошо ми јадеше лајна за Челзи нон стоп. Добив нешто од тоа? Само помодрено око, но сепак ќе го бранам Челзи секогаш.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Се имам степано со еден нашколо пошо ми јадеше лајна за Челзи нон стоп. Добив нешто од тоа? Само помодрено око, но сепак ќе го бранам Челзи секогаш.
Ама некогаш може нема да поминеш толку лесно,само со модрица по око...не вреди друже

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ама некогаш може нема да поминеш толку лесно,само со модрица по око...не вреди друже
Твое мислење, а ќе ти потврдат и други навивачи со душа дека вреди.

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Вака сега,бидејки гледам како што има низ целиов свет така и низ форумов,разни ватрени навивачи душа даваат за својот омилен клуб,се караат тепаат,расипуваат пријателства,запоставуваат фамилии...Зашто? Која е поентата,целта: Никој од нас не добива ништо,а они победиле изгубиле си ги полнат џеповите...
Тоа е така бидејќи луѓето сакаат да се опуштат и да не мислат на секојдневните проблеми макар тоа било 90 мин. а некои се толку приврзани кон своите омилени фудбалски клубови што се спремни како што велиш и да се караат и тепаат.
Инаку навивам за Арсенал и стварно се нервирам кога губи или кога јадат лајна безвезе демек слаби се ова она

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Jaс навивам за ФК. Милано (ама Кумановското) од 2 лига што е :) и сум ватрен навивач. Душа давам за нив!

П

Паспарту

Гостин
Jaс навивам за ФК. Милано (ама Кумановското) од 2 лига што е :) и сум ватрен навивач. Душа давам за нив!

и што навивач си ти, викаш од 2 лига, а милано игра во прва а!?!?!?
инаку се нервирам најмногу кога пе*ериве како хари & компанија и тие што владееја пред нив ги продаваат натпреварите на репрезентацијата и кога победа за 10 евра продава натпревар од европски куп и не срами пред цела европа губејќи од селски тимови како пјуник и левадија

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пред некое време, од една тема избришав 74 мислења... Двајца членови се имаа заклано буквално, а некои им имаа помагано да се докараат... Имаше паднато и договор, да се најдат пред ЈБТ и да се тепаат... mRnO, не вреди да се нервираш? ;)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
ете колега твојот пример доволно зборува,некои усвитени глави ке се најдат ке се заколат на млади години и? Што со тоа?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Што со тоа?
Како што со тоа... Има некој што би ја продале мајка си за „нивниот“ тим, тоа доволно зборува дека фудбалот од најважна споредна работа, оди в топ 3 на главни работи, не споредни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom