Дали се нервирате кога гледате фудбал?

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Не гледам фудбал = не се нервирам = убо ми е :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Koga gledam fudbal osobeno koga igra milan 90 min cela se tresam, grickam nokti, frlam raboti okolu mene i sudijata(mose i nekogas nekoj igrac) kaj uste ne gi oteruvam a koga kaka ke dade gol...lele togas vriskam kako luda i site moi komsii znaat sto se slucilo t.e deka kaka dal gol::)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Koga gledam fudbal osobeno koga igra milan 90 min cela se tresam, grickam nokti, frlam raboti okolu mene i sudijata(mose i nekogas nekoj igrac) kaj uste ne gi oteruvam a koga kaka ke dade gol...lele togas vriskam kako luda i site moi komsii znaat sto se slucilo t.e deka kaka dal gol::)
Ohhhhh jas si znam najdobro kako reagiras koga igra milan!!!! Koga gubat nasite zaedno se nervirame i oteruvame se vo P.M. ali koga Kaka ke dade gol si znam sama kolku vikas mislam eden den ke mi gi dupnes tapancinjata na usite! Zatoa se mislam dali da sedime edna do druga ako ideme na San Siro, custvuvam deka ke se sramam od sopstvenata sestra :pos2: :pos2: :pos2:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Нормално се нервирам .....+ ако имам уплатено нервирање на квадрат

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Се нервирам, и тоа како! :nerv: Поготово ако игра Манчестер и ако губи. Или ако игра некој негов конкурент и ако води. :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Како се нервирав кога Рома изигра со Наполи 4-4 :mad:

Член од
17 октомври 2007
Мислења
87
Поени од реакции
0
abe ne da se nerviram zivci kinam koj 4e gledam fudbal a posbno koj 4e iga mojo tim a koj 4e promasa nekoj 100% sansa ili penal uste malku 4e go iskrsam televizoro

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Se nerviram koga timot so podobra igra ke izgubi!!!
Isto se nerviram koga celo vreme se pravat fauli vrz eden igrac so cel da go povredat!!!:nerv: :nerv: :angry3:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Леле, денеска колку се нервирам..денот ми го упропасти резултатот 2:2 Арсенал-Манчестер :( :(
Ми се иде да се убијам..

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Денес чим не пукав, нема никад да пукам! :violent1: А за вториот гол на Арсенал мислев судијата свирна фаул у напад, коа глеам се радуваат овие. Мамицата!

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
jas mn se nerviram koga ce tepaat chelsea nekako na srejca i ona Juventus lelele kako se nerviram za nego porano ko ce igrase so milan 3-3 vo 90min ce napraj Grrrrrrrrrrrrr

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Па многу се нервирам кога мојот тим губи,ама кога ќе се случи пресврт во последните минути сите комшии излегуваат надвор да видат каква е таа врева кај нас дома!Од радост кршам се пред мене:toe:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
за други тимови ич не ми чуе
за македонија и за клубовите у европа шо играт се нервирам ама потивко за на крај да крекнам: На мајка ти у пичка, простак ниеден!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom