Порано бев претерано искрена личност,а и сеуште сум.Само што приметив дека да си искрена личност е во основа тапа работа.А сепак и да лажеш е глупаво,поготово дека најчесто се дознава се.Најдобра опција изгледа би било да си ќутиш и да се правиш како ништо да не знаеш.
А мислите дека на тие што ве лажат треба дупло да ги лажете за да после тоа барем малку сватат колку не е добро? Не мислам на оние ситни лаги што се некогаш и корисни и не штетат никому ... :raz:
Ја мислам не треба секогаш да се зборува вистината.Е сеа,викаат колку и да боли треба да се каже ама треба да имаш мерка,кај шо треба малце и со лага да се закрпи.Иначе ја најчесто зборувам вистина и по некоја корисна лага...така ме учеа
лажам само за ситници --ако каснам и немам добро оправдување смислувам нешто што држи вода, ако некам да позајмам на пр.cd-а или облека ...за суштински работи не лажам --се трудам да не лажам ама изненадувачки е на што се сме спремни кога треба да си го спасиме г...т
Pricina za temata e edna moja postapka ednas vo koja malku preuveliciv nekoi raboti za da ispadne kako sto sakam......Dali vie nekogas ste imale slicna situacija vo koja kazuvate deka ste napravile mnogu poveke od sto vistinski ste napravile za da ostavite pogolem vpecatok???
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.