Дали редовно посетувате предавања на факултет?

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Лани редовна бев и супер беше ....а годинава хмм ке видиме :baeh:

P

Polaroid vanity

Гостин
Да,да,даааа !!!
Си ја обожавам науката и недела би и посветила. :pipi:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
10 poeni od prisustvo se potrebni i zatoa ne odsustvuvam....

Baska, ako ne mi se spie kje slusam i kje naucam neso , a ako mi se spie , spijam so otvoreni oci...Jbg, prva smena , od 8 sabajle sekoj den u nedelata e tempoto so treba da se izdrzi....

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
па гледам да бидам редовна пошо така се вадат добри поенчиња од активност, а и се фаќаат забелешки кои подоцна многу ми го олеснуваат учењето!има некои професори кои стварно се досадни, па кај нив чат-пат одам, али по принцип гледам да присуствувм на сите интересни предавање!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Штета што на електро 10те поенчиња од присуство ги добијаш по дефалт =) Пошто никој не води евиденција ^^

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Посетуам.
Понекоаш.
Ама иам ногу лоши колеги и они нонстоп ме тераат да си одиме.
А иаме и компјутери,иаме и парк и се останато што е потребно за фин утрински wake&bake у природа.
И ај после оди на предавања бе:):)
Ама добар сум,годинава дури си ги знам и професорите,што е огромен напредок.
Кај и да е,до втор семестар,ќе им ги научам и имињата и се ќе биде супер.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
еххх... решив оваа година да не пропуштам предавања... и добро ми тргна... ама...
Добро бе, ќе успеам ли ја некогаш да одржам ветување дадено на себеси???

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
па пробвам да одам на предавања годинава,ама ко ќе видам еден асистент како ми предава по се,ич не ми се оди
факултетиве во Македонија се промашена работа

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не сум пропуштил ништо али важи девизата физички присутен, психички отсутен.

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Не одам кај оние кои не пуштаат список:pos2: а во понеделник сум редовно отсутна:pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
во прва да, втора почнав да забушавам, познавајќи ја финтата со картичката за присуство, трета 80% ја баталив со истата финта на Правен...но како и да е дипломирав и сега од 24 ноември почнуваат постдипломски и таму веќе нема бегање, одам редовно, се колнам.:helou:

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
лани само статисика и економија одев на пред...

годинава скоро на се.. ама еднаш неделно ми пука филмот и не одам тој ден...

Инаку зависи пред се од професорот, но со реформите скоро кај сите има смисла да одиш и се до некаде интересни предавањата...еве овјој семестар од 5 предмети 3 се интересни предавањата и има што да се научи, 1 не е, и на еден не сум ни бил...

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
odam sekoj den na predavanja...sakam da go zavrsam fakuletetot so povisok prosek ne onaka da se matkam samo....e sea ne deka se uci bas od pedavanja...osven od nekoi kako matematika ili smetkovodstvo togas ako ne si na cas nema da sfatis nisto baem za mene zbouvam...a za drugite ne se trudam da bidam do tolku redovna sedam samo zaadi spisoci...zosto kaj nekoi pofesori i cel den da sedis nema nisto da naucis ednostavno se dosadni...taka da izmegu casovite si pavam pauzi
:P

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Лани,не пропуштав...Годинава пропуштам,затоа што да појдиш и да загубиш време,заради некој што мисли дека ти објаснува,а уствари 150 страни ти раскажува за 45 мин. или пак ни даваат да презентираме,а тоа сама можам да го научам за времето кои залудно го трошам на факултет..Значи не вреди да се посетуваат предавањата кај секој..А кај предмети кои мора да си присутен како на пример јазик,или нешто каде што има решавање на задачи или слично,сум поредовна..

Kajgana Shop

На врв Bottom