Дали редовно посетувате предавања на факултет?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Да не си се урочам, ама - на се одам. И така планирам да продолжам.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Одам на предавања зашто сакам и зашто учам на тој начин. Сега поретко во последно време, ама последната недела кога сме од попладне идам секој ден и седам до крај:helou:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Во 1ва ги посетував можда 70%, после се поретко.. 4та скоро ич :jaj:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зависи кај кој професор е предавањето. На некои предавања се немам појавено воопшто, на некои сум била постојано редовна. Во секој случај, предавањата можат многу да помогнат, а и знаат понекогаш да бидат и забавни.:pipi:
Лани идев многу помалце, отколку оваа година. Поредовна сум овој семестар, ќе видиме дали ќе остане тоа така.:)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
зависи од тоа дали се пушта список и дали добивам некој поен плус за редовност :vozbud:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Пошо нас не ни даваат колоквиумска недела, имаме и колоквиуми и предавања, ја си праам сам, коа имам за учење не одам кај тие предмети шо стварно е само губење време да си на предавања. Оваа ми е прва година одам на 85% од предавањата.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Редовна сум, барем досега немам испуштено предавање, интересно ми е на факултет и повеќето од професорите се одлични така што не ми е измачување туку задоволство. :)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Одам редовно и на предавања и на вежби, многу ретко да испуштам некое предавање. Некогаш ако ми е досадно да седам 3 сати на едно место си одам на пола предавање. А и како шо вика мајка ми “ние на факултет те пуштаме да одиш, а не на шетање“ :)

Me_myself&I

THE GODDESS
Член од
27 ноември 2007
Мислења
70
Поени од реакции
1
младоста си ја оставив на тие предавања и вежби-ко инвентар сум на правен

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Redovna sum, dosega sum propustila samo edno predavanje. Grupata mi e top, site se ludi i otkaceni, paga smeenje non stop taka da bas mi e interesno.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Сега засега да. Уствари лажам, предавањата по психологија ми се тапа и најчесто правам кафе пауза кога имам психологија. Убаво ми е на предавања, а кога ми станува досадно, имам прекрасни колеги со кои секогаш ми станува интересно. Друга причина поради која посетувам предавања се бодовите поради присутноста. Секогаш можат да ти донесат нешто плус.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ги посетувам предавањата што се од 11 натака. Во четврток имаме од 8 часот предавања, и се појавив само еднаш досега. Смрт ми е толку рано да станам. А инаку, редовна сум, интересно и забавно ми е.

The ReD DeviL

Supervisor
Член од
27 јули 2008
Мислења
135
Поени од реакции
15
Гледам да бидам редовен на предавањата, а за вежбите кога-како... :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom