Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
Имаш со нешто да го поткрепиш тврдењето и со тоа да добиеш на одговорност?Ljupco напиша:...ja odgovorno tvrdam deka postojat takvi raboti
Се занимаваат, се лажат самите себе и на тој начин се обидуваат да си ги смират гневот и љубомората. Ако ме погледнеш лошо, ќе ти направам магија. Еј, овој купил нова кола матер му ебам, ај ке му напраиме магија да ја лупне. Овој купил Најк, ај магија воздушното да му се дупне. Ја лажат и простата маса и ја музат.Ljupco напиша:...se zanimavaat nekoi luge i so takvi raboti...paganstvoto i magiite postoele i pred religijata i verata...kako i da e ne e na odmet chovek da si ima amajlija pri ruka...
Како при толку душмани Буш, Кастро, Чавез, Осама и компанија не ги фати ни една магија, а гарант редовно им прават. И сите мисици и секси ѕвезди на светов не ги фати ни еден урок... Џесика Алба, Моника Белучи, Бијонси, Ферџи...сите ми се и понатаму убави, а сите редовно ги урочуваат. Види ти чудо еј, гарант имаат Касперски анти меџик, АдАвер агенст урокс и Уроци - Срч енд дистрој...