Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ljupco напиша:
...ja odgovorno tvrdam deka postojat takvi raboti
Имаш со нешто да го поткрепиш тврдењето и со тоа да добиеш на одговорност?

Ljupco напиша:
...se zanimavaat nekoi luge i so takvi raboti...paganstvoto i magiite postoele i pred religijata i verata...kako i da e ne e na odmet chovek da si ima amajlija pri ruka...
Се занимаваат, се лажат самите себе и на тој начин се обидуваат да си ги смират гневот и љубомората. Ако ме погледнеш лошо, ќе ти направам магија. Еј, овој купил нова кола матер му ебам, ај ке му напраиме магија да ја лупне. Овој купил Најк, ај магија воздушното да му се дупне. Ја лажат и простата маса и ја музат.

Како при толку душмани Буш, Кастро, Чавез, Осама и компанија не ги фати ни една магија, а гарант редовно им прават. И сите мисици и секси ѕвезди на светов не ги фати ни еден урок... Џесика Алба, Моника Белучи, Бијонси, Ферџи...сите ми се и понатаму убави, а сите редовно ги урочуваат. Види ти чудо еј, гарант имаат Касперски анти меџик, АдАвер агенст урокс и Уроци - Срч енд дистрој...

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Мистичен напиша:

Како при толку душмани Буш, Кастро, Чавез, Осама и компанија не ги фати ни една магија, а гарант редовно им прават. И сите мисици и секси ѕвезди на светов не ги фати ни еден урок... Џесика Алба, Моника Белучи, Бијонси, Ферџи...сите ми се и понатаму убави, а сите редовно ги урочуваат. Види ти чудо еј, гарант имаат Касперски анти меџик, АдАвер агенст урокс и Уроци - Срч енд дистрој...
Веројатно со себе носат добра амајлија па не ги фаќа урок!!!:pos2:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Мистичен напиша:

Се занимаваат, се лажат самите себе и на тој начин се обидуваат да си ги смират гневот и љубомората. Ако ме погледнеш лошо, ќе ти направам магија. Еј, овој купил нова кола матер му ебам, ај ке му напраиме магија да ја лупне. Овој купил Најк, ај магија воздушното да му се дупне. Ја лажат и простата маса и ја музат.

...ej bratche...nedaj boze...vikam pak nedaj boze da navlechkash takva belja od zena... i ja ne sum veruel i sum bil naj-naj skeptik i seirdzija za tie raboti ali ke mora sea da mi veruesh na zborot,poshto ja retko na pamet zboruem...ne si ni svesen sto moz zaljubena cura da naprai...nemam drug komentar-ova beshe najiskreno od mene kazano i so najdobra namera kon site-se pravat takvi raboti-majku im veshtersku... ma kolku i da ti ne ti se verue...amajlija obavezno i ona "koj urochi k.r u ochi" inache kolaps tezok...:helou:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не верувам дека ако ти иде понекогаш се на лошо некој фрлил магија туку едноставно само картите лошо ги влечеш или пак лошо ти се наредени...
еве пример мене последниве неколку дена ми е екстра на работа се ми тргнува од прва рака, ретко од втора ама сепак тргнува екстра ми е и дома, нема караници а финансиски никогаш не сум ни имал проблеми... мислев дека животот ке ми биде совршен се додека не ми се отвори погрешна карта во љубовта и се разочарав...

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
eve uste eden primer:
edna zena (koja sto znae da gleda) mi kaza deka nekoj mi pravi magii t.s. ni pravi na celo semejstvo a taa licnost ni e mnogu bilska... jas prvo si vikav a da be... ama taa zena mi rece deka ke mi donese poklon i ke me tera da go probam ama jas da ne go probuvam a sto e najvazno mi go opisa poklonot i poveke pati mi rece ne go probuvaj!!! jas onaka si vikav e moze ne e tocno... arno ama koga dojde i toj den, taa zena da mi dojde na gosti imase sto da vidam!!! mi go donese poklonot sto taa zena mi go opisa, sto mi kaza deka ke mi go donese.... i uste najcudno zenava me molele da go probam, celo vreme me molese se dodeka ne go probav, nemase kako da izbegnam... potoa pak otidnavme kaj zenata sto mi kaza koj mi pravi magii i taa mi ja otrgna magijata i uste mi kaza deka imalo mnogu magii na toa "poklonce" napraveno i deka sum mozela da umram... i mi vikase zasto sum go probala koga ti kazav da ne go probuvas...
stvarno postojat nekoi lugje so mnogu negativna energija, lugje sto sakaat samo da nastetat na drugi...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Maca напиша:
eve uste eden primer:
edna zena (koja sto znae da gleda) mi kaza deka nekoj mi pravi magii t.s. ni pravi na celo semejstvo
Да де, сите жени што "знаат да гледаат" на сите им викаат дека некој им прави магии. Тоа им е работа.

А пази го овој случај: една наша пријателка имаше проблеми во брак, па маката ја натерала да отиде кај некој од тие гатачите, шарлатаните, кој нормално и кажал дека и направиле магии. И типов откако и ја "растурил" магијата, после ја уценувал да му плати 5000 долари пошто он ќе и напраел магија.

Мајку им га набијем преварантска. Убаво правеле порано, на клада.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Pa dobro de ne grisom ama ovaa drugava mi dojde plavata starkata:)))

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Мистичен напиша:
Да де, сите жени што "знаат да гледаат" на сите им викаат дека некој им прави магии. Тоа им е работа.

А пази го овој случај: една наша пријателка имаше проблеми во брак, па маката ја натерала да отиде кај некој од тие гатачите, шарлатаните, кој нормално и кажал дека и направиле магии. И типов откако и ја "растурил" магијата, после ја уценувал да му плати 5000 долари пошто он ќе и напраел магија.

Мајку им га набијем преварантска. Убаво правеле порано, на клада.
haha e bogami za takvi treba se de ima pamet, ne, na takvi ne im veruvam koisto baraat pari...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Мистичен напиша:
Како поинаку ќе извлечат повеќе пари? Нели, сите гатачи и гатачки не бараат пари, немале некоја тарифа, па луѓево фрлаат по 100-200 денари (ете, кој колку има де). За да дојдат до повеќе пари, ќе кажат дека некој ти направил магија, па тука ставаат цена од 1000 денари (пример). Тие кои биле кај гатачка, значи се плашат од магии и нормално дека ќе прифатат да дадат и 1000 денари само за да им кажат што да прават за да им тргне.
Сум слушнала за некои примери. Обично кажуваат дека е направена магија и затоа не и` тргнува во животот на таа личност. Потоа најчесто ги праќаат од некоја црква да наполнат вода и уште некои додатни упатства. После тоа ако и` тргне, тоа е затоа што верува дека се ослободила од некоја лоша сила. А всушност самиот човек без да се обрати кај гатач може да си делува да го смени текот на својот живот.
Самите си правиме да чувствуваме некое негативно влијание, но решението не е кај т.н. спасители и разбивачи на магии.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.248
Јас знам една бабица располагат со црна магија. Страшно....

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Ееееј стварно има такви шо се занимават со такви работи...Еден другар ми има расправано баш, а тава дете нема теоретски шанси да ме лаже...На мене до саа не ми сее случило нешто такво, и не дај боже да ми се случе..Ама шо постоот, постоот...

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
dzimej напиша:
Јас знам една бабица располагат со црна магија. Страшно....
Ееееј стварно има такви шо се занимават со такви работи...Еден другар ми има расправано баш, а тава дете нема теоретски шанси да ме лаже...На мене до саа не ми сее случило нешто такво, и не дај боже да ми се случе..Ама шо постоот, постоот...
Ајде бе луѓе не трескајте глупости какви баби какви маѓии:tapp:,

П.с: Oд утре баам од црни и секакви видови на магии:pos2:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
mi imat frleno magija,i ne sakam da zboram za toa,si go cuvam za sebe
samo mozam da kazam deka tie raboti postojat,ama spored iskustvo tie so frlaat magii gi fakat nivnite magii...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
И од тогаш се дрогираш? Или и за тоа нејќеш да кажеш. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom