prvo ne e "BUDU" tuku "VUDU"kukli i ako tebe nisto ne ti bilo ne znaci deka ne postoi i ne ako me zabole nesto pa magija ili slicno se pisuva serioznoM@wEcK0 напиша:Аман бре луѓе...во магии ли ќе верувате?!Мене вчера ме заболе нешто во рамото...сигурно има нешто врска со буду куклине... ГЛУПОСТИ!Не верувам.
Те прашав многу културно дали „магијата“ што ти ја фрлиле некој ти ја „тргнал“ или не, не знам кај виде тука сеир.Maca напиша:toa bese eden primer koj smetav deka e najsoodveten za tuka, ne mislam tolku da navleguvam vo nekoi detali od mojot zivot... koj osetil na svoja koza znae kako e... koj ne, ne daj boze da oseti...
a za toa od kaj znam isto i toa ne mislam da go pisuvam tuka, sepak ne e nesto ubavo pa aj sega da se kazuva, nekoi raboti e podobro da se premolcat...
a za boldiranoto-mislam deka voopsto ne e za seir temava, i ako ti ne si osetila nekoi raboti ne znaci deka ne postojat ili deka na nekoj mu se nema deseno...
:helou:velat deka go fakjaat magii toj sto se plasi od niv...
ne mislam nikomu nisto da dokazuvam, (ima nekoi raboti za koi ne bi sakala da gi pisuvam tuka) ima lugje (koi toa go osetile) sto veruvaat vo takvi raboti, a ima i takvi sto ne veruvaat... :helou:PSYtisfaction напиша:Те прашав многу културно дали „магијата“ што ти ја фрлиле некој ти ја „тргнал“ или не, не знам кај виде тука сеир.
Не ми е намерата да ти навлегувам во приватен живот- таман работа, ама во твој прилог е да одговориш за да го докажеш тоа што го тврдиш- дека магии постојат. :wink:
А сега ми е јасно зошто никој никогаш не ми фрлил магија...
:helou:
едитMaca напиша:ne mislam nikomu nisto da dokazuvam, (ima nekoi raboti za koi ne bi sakala da gi pisuvam tuka) ima lugje (koi toa go osetile) sto veruvaat vo takvi raboti, a ima i takvi sto ne veruvaat... :helou:
За овој рецепт ни е потребно:Fortune напиша:Може некој да одговори како се трга магијата? Ај што велите дека ја фрлаат, во ред... Но, кој ги отстранува магиите? Како? Што прават?