Дали некогаш сте го удриле партнерот?

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Никогаш.
Воопшто во животот,многу ретко сум удрил некој,пошто не си ја контролирам раката и може да го повредам.А и воопшто,насилството е идиотско,и не сакам да го применувам,а посебно не на некоја девојка.
А ме имаат удрено девојчиња со кои сум бил.Море удирано,и тоа силно.Али не сум се лутел никад,многу ми е смешно да гледам како се нервира и мава наоколу.:):)

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Никогаш.
Воопшто во животот,многу ретко сум удрил некој,пошто не си ја контролирам раката и може да го повредам.А и воопшто,насилството е идиотско,и не сакам да го применувам,а посебно не на некоја девојка.
А ме имаат удрено девојчиња со кои сум бил.Море удирано,и тоа силно.Али не сум се лутел никад,многу ми е смешно да гледам како се нервира и мава наоколу.:):)
Да Христијански е да не се лутеш :helou:

Инаку , јас сум против насилство , не верувам во него и не сум имал ни потреба да го мавам партнаро со боксови и клоци ... можда некое лесно шамарче ( фетиш ) ...

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Немам никогаш удрено ниедно женско а камо ли партнер, а инаку од порано сум имал некој конфликти па доаѓало и до тоа ред ама тоа е многу селска работа да се тепаш со некој така да одбегнувам. А инаку ме има удрено така благо понекогаш партнерката и мора да признаам дека тоа ми се допаѓа понекогаш.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Имам удрено и тоо баајаагии... и дрцено со нокти :) :).. И ич не ми е мака.. !

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Не сум кренала рака на никој до сега.
Не го оправдувам тоа дека со ќотек нешто ќе се реши, зборовите се сепак мислам доволни за да се најде заеднички излез од проблемот.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Да го удрам?? Незнам, галиба страв ми е, зш ако ми врати толку од мене ќе биде:salut:Вака дипломатски муабет на маса и решен проблем, а тепање не иде у обзир( сум се тепала у школо со машки, али со столици ги мавам, зш со раце неможев не ги боли толку, али сум идела и бумбар дома, арно ама после бато коа ќе излезеше крај на програмата, мамата на сите по ред:pos:) Со маж ми неам гз, знам дека ако го мавнам коа ќе ми ја здрви една, несвест:smir:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не сум удрила до сега. И нема. Бар не ќотек. Ок, не ни можам. :icon_lol:

И не ме удриле. Се`уште. Мислам и дека нема. Не се чаталам до толку. :icon_lol:

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
NeCe напиша:
Da. I mnogu se kaam za to sto go storiv bidejki bese na licnost koja ja ljubam i mnogu mi znacit...... i mislam deka ke me macit toa do krajot na mojot zivot...... Respect&love.............. 4ever ........ NECe....... :(
Sega ne ......ako bi go vratil vremeto bi ja udril pojako........zosto stvarno neznaev deka so edna ..edna...(aj nepisam) si imam rabota......

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Ne sum udrila, nema ni da udram ( a mnogu sakam da lepnam eden samar na masko, taka pred site :vozbud::vozbud::vozbud: ) ama na decko mi :nenene: ( zlato moe :wub: )

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Никогаш не би го направил тоа без разлика колку и да ме изнервира...општо не удирам ништо што припаѓа на женски род, а најмалку пак девојка ми :smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Немам удрено никого во животот, па ни партнерот. Едно е онака поттепнување на шала, ама друго е да земам да го истепам во напад на бес. Всушност, никогаш не сум добила незадржлива страст некого да удрам откако ме изнервирал, може имам добра самоконтрола, или па на други начини ми се канализира бесот.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Не сум удрил, иако, верувале или не, тоа било барано од мене.

Не сум се дал. Веројатно за подобро.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
никогаш немам удрено партнерка и никогаш нема да го направам тоа. немам срце да мавнам женско. затоа што катастрофално ќе заврши!

Kajgana Shop

На врв Bottom