don PASCAL
Tne last Don Protected By the Mafia..
- Член од
- 2 октомври 2007
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 19
на пример
1
2
3
4
1
2
3
4
Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it countЕ сега вака. Прочитав неколку поста од девојки што страшно ме накурчија, као "Еднаш го удрив ама бев нервозна" или "Да, еден шамар, ама заслужи" и ниедна осуда не слушнав за таква постапка од женско од другите женски. Имано, единствени осуди добија тие што кажаа дека сепак удриле девојка. Осудите беа во форма на навреди и морам да кажам со полно право.
Но, ако женско крене рака на машко, треба да е спремна да се носи со последиците! (шамар, бокс, р`каница у фаца и сл.) Имено, до сега фала Богу не сум дошол во ситуација да удрам девојка или девојка да ме шлапне мене. Не дај Боже на некоја да и текне мене да ми удри шамар, што и да сум направил, инстант добива повратна, ако не и дупла. Она мене, јас нејзе, па да видам после дали ќе биде спремна да се смири и натенане да каже што ја мачи и како можеме да го решиме проблемот. Можам јас да се контролирам, ќе мораш сестро и ти. До девојките што сепак мавнале први дечко и после се извинувале: "Имате среќа што не сте биле мои девојки А И ЈАС СУМ ИСКЛУЧИТЕЛНО БЛАГОДАРЕН што не сум бил Ваш дечко.". До дечковците на тие женски особи што попиле шамар од девојката:"Grow a pair and get back to me..."
So ovoj post najveke se soglasuvam vo ovaa tema i bi go primenil jebiga. Btw, do sega ne sum udril partnerka, a edna zasluzi bajagi ama svrtev grb i ne ja vidov poveke.Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it count. И немора да дадеш повратен фидбек у стилу шамар/бокс/пљуваница, туку само криво да ја погледнеш - ке ти се извини и ке те праша како може да направи да и простиш. Ти тогаш смислуваш некоја еееееептен испревртена секс фантазија и се фаќате за работа
А јас само во еден ЕДИНСТВЕН случај би повредил женско: Да ми е жена, да имаме прекрасни дечиња и убава куќа, еден ден да се вратам среќен од работа и да го извикам она стандардното "Honey, i'm hooome!", и да ја начекам како се кова со некој копук.............после тоа, не повреда, ке лежам затвор за двојно убиство од прв степен![]()
Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it count. И немора да дадеш повратен фидбек у стилу шамар/бокс/пљуваница, туку само криво да ја погледнеш - ке ти се извини и ке те праша како може да направи да и простиш. Ти тогаш смислуваш некоја еееееептен испревртена секс фантазија и се фаќате за работа
А јас само во еден ЕДИНСТВЕН случај би повредил женско: Да ми е жена, да имаме прекрасни дечиња и убава куќа, еден ден да се вратам среќен од работа и да го извикам она стандардното "Honey, i'm hooome!", и да ја начекам како се кова со некој копук.............после тоа, не повреда, ке лежам затвор за двојно убиство од прв степен![]()
Jас како девојка не се согласувам со ова,шамар е шамар не е важен полот на раката што да удира.И немој да го споредувате нашето удирање со машко удирање,нема логика