Дали некогаш сте го удриле партнерот?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
kakov prevod? imam predtoa dosta napisano sto mislam, ne mislam celo vreme da se vrtime vo krug.
Златен ти самиот се вртиш во круг:smir:Вака некако иде...ниту сум удрил ниту ќе удрам,но ако не ме почитува или се обиде да биде доминантна,ќе и врзам некоја воспитна,не сум за мавање жена,но некоја добро ќе го попие,бидејќи се знае кој е маЖ во куќа.
Затоа треба превод,или ќе ја средиш ситуацијата со муабет (со било каква причина) или ќе ја средиш со шамарче(како што би рекле некои кој редовно така се опаметуваат,не за друго како стоки се:wink:).
За подобро да се разбереме,Јас не познавам причина за дигање рака,ниту една причина не ми е доволно силна да се осуди некој на шамари,боксови и сл.Се разбирам од збор,не сум стока:retardа ако некоја/некој не се разбира има еден збор се вика Крај.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
никогаш не сум си ја удрил девојката...не е животно...добро, еднаш, за малце, ама пак не.
а мене ме удриле :) зашо јас ја учев да мава боксови, за самоодбрана....
црни времиња :) :P

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Тука ќе се вметнам со еден муабет што ми останал врежан во сеќавање од пред 10 години, а ни го праеше една девојка, другарка на другарка, која вторпат ја гледавме у животот:

“Се расправавме така со фраерот за (вметни стандардна расправија) и ја му викам (вметни пцовка) и он на мене ПЉАС! шамар, и ПЉАС! уште еден, и после ко ме размава со клоци.. А бе целата сум модра, види (тука вметни презентација на огромни модринки), ама си знае он, срце мое, не ме мава по лице.. Имам и тука на ракава модрица, ама кажи колку не се приметуе, и ставив пудра од (вметни реклама за пудра)“

Е после ова, што можам јас да помислам освен дека постојат жени што сакаат да бидат тепани, одосно ќотекот го сфаќаат како израз на љубов. Не се само мажите криви.

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
имам и тоа многу често али се било онака на зафрканција, за партенри збориме , али еднаш така ја уствари сакав нежно али така некако додека да дојде ударот се зголеми изглеа брзината и така појако го удрив али НЕСКАЈЌИ и ми се налути :( и после му се извинував и така

E

elence*$

Гостин
да,ама стварно го заслужи! не се гордеам на себе за ова ама то е то,некогаш реагираме импулсивно и против наша волја.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Samo po 'gz! i chat pat nekoj diskreten shamar zaletuval ...:majmun:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не, има и попаметни начини за решавање на некои несакани ситуации. Само животните се учат со тепање, додуша и тоа сега е застарено.

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Ednas ne sakase da pusi morav da ja osamaram 3-4 pati :) I vredese koga go primi merak i se napravi.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ednas ne sakase da pusi morav da ja osamaram 3-4 pati :) I vredese koga go primi merak i se napravi.
На нејзино место ја би ти го грицнала :vozbud::vozbud::vozbud:
Да видиш ти што мерак ќе видиш тогаш.:pipi:

Инаку,онтопик...
Не, и подобро така да остане.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Nikogas ne me udrile,ni pa sum udrila! Zborot poveke boli i sekogas sum za taa varijanta...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Господе! :uvo::uvo:

Не..Никогаш не сум удрила, ниту пак ќе удрам. Ниту пак ме удриле, а ни тоа во иднина нема да го дозволам. Мразам мажи шо употребуваат физичка сила врз жените..Се знај зошто служи муцката.
За зборање.

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Маж кој употребува физичка сила врз жената е уствари пичка во жвитотот. Ако не знае да ја користи устата за да реши некој проблем.. Не знам што да кажам.. Нека оди нека се фрли во некоја шахта.. Ама прво нека плукни и нека се удави...:toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Со тепање ништо не се постигнува,не сум дигнал рака на девојка нема ни да дигнам,девојче се гали не се тепа :)dudlac:) ,шала на страна,вербалната тепачка е докажано дека повеќе боли :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom