makedon4e напиша:
abe stvarno coekot(za EDEN zboram) ubavo vi potencira deka ne praime muabet za mlatenje(deka toa e epten nadvor od muabetov i normalno za toa do institucija se stasuva)...nego zborime za udar sto ke znaci opomena ko naprimer nekoe samar4(ne samariste da ja osvesttuvaat posle udarot) ili nekoe pot4uknuvanje po glava(znam deka e moronski ...ama se desava i toa) i sl....ama pred se najvazno e da mu se dokaze na partnerot(toj so izigrava ludilo) deka so toj udar ti mu dokazuvas deka go sakas i deka nemozes da podneses da izgubis takvo nesto a ona da ti glumi nevina i da si prodolzuva so toa sto go praela do togas :nenene:
Сега го гледам постов.
И сам рече дека е моронски. Какво е тоа потчукнување по глава? Онака од позади ја мавнуваш по глава, нејзе и` летнува малку нанапред и косата и` доаѓа на очите?
Ако во нервоза се осмелиш да кренеш рака, тешко дека во таа нервоза ќе си речеш „Само малку да ја потчукнам, колку да сфати дека ја сакам“, туку арно ќе ја чукнеш. Потчукнување и шамарче може да се наречат ако сакаш да се пошегуваш со партнерот.
Ако ти на тој начин покажуваш дека ја сакаш партнерката и не можеш да поднесеш да изгубиш било што, тогаш алал да ми ти е. Можеш и со клоци да ја испраќаш до дома за да и` докажеш дека се грижиш дали безбедно ќе стигне дома. А кога ќе стигнете пред влезот, чукни ја еднаш со главата по заби наместо бакнеж. Онака де, нежно.