Дали некогаш сте го удриле партнерот?

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ако со насилство се решаваа работите...
Врска помеѓу двајца луѓе кои се сакаат не може, и не смее да функционира на тој начин. Што и да е... Ама баш што и да е... Не се решава со тупаници. Крај.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
не доаѓа во предвид такво нешто! јас не би се осмелил! не е начин за докажување на љубов, нити за решавање на проблем!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Pearl te molam ne glumi ludilo...bidejki si citirala del od toa sto sum go napisal...a so samoto toa si ja izvadila recenicata od kontekst...ali kako i da e ti ako si pametna uste ednas ke go procitas toa prethodno sto go imav napisano i ke vidis deka i jas ne sum za tvoeto BAMMMM....ali ne mozam da se zamaram so tebe ako ne gi citas do kraj rabotite:toe:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
makedon4e напиша:
abe stvarno coekot(za EDEN zboram) ubavo vi potencira deka ne praime muabet za mlatenje(deka toa e epten nadvor od muabetov i normalno za toa do institucija se stasuva)...nego zborime za udar sto ke znaci opomena ko naprimer nekoe samar4(ne samariste da ja osvesttuvaat posle udarot) ili nekoe pot4uknuvanje po glava(znam deka e moronski ...ama se desava i toa) i sl....ama pred se najvazno e da mu se dokaze na partnerot(toj so izigrava ludilo) deka so toj udar ti mu dokazuvas deka go sakas i deka nemozes da podneses da izgubis takvo nesto a ona da ti glumi nevina i da si prodolzuva so toa sto go praela do togas :nenene:
Сега го гледам постов.
И сам рече дека е моронски. Какво е тоа потчукнување по глава? Онака од позади ја мавнуваш по глава, нејзе и` летнува малку нанапред и косата и` доаѓа на очите?
Ако во нервоза се осмелиш да кренеш рака, тешко дека во таа нервоза ќе си речеш „Само малку да ја потчукнам, колку да сфати дека ја сакам“, туку арно ќе ја чукнеш. Потчукнување и шамарче може да се наречат ако сакаш да се пошегуваш со партнерот.
Ако ти на тој начин покажуваш дека ја сакаш партнерката и не можеш да поднесеш да изгубиш било што, тогаш алал да ми ти е. Можеш и со клоци да ја испраќаш до дома за да и` докажеш дека се грижиш дали безбедно ќе стигне дома. А кога ќе стигнете пред влезот, чукни ја еднаш со главата по заби наместо бакнеж. Онака де, нежно.

Член од
1 февруари 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Јас не знам што се правите наивни, или можда сте стоки па сакате никој да не ве чепни а вие било да се однесувате, јас единствено така можам да ве сватам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
eden напиша:
Јас не знам што се правите наивни, или можда сте стоки па сакате никој да не ве чепни а вие било да се однесувате, јас единствено така можам да ве сватам.

Може превод:smir:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
kakov prevod? imam predtoa dosta napisano sto mislam, ne mislam celo vreme da se vrtime vo krug.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
makedon4e напиша:
abe stvarno coekot(za EDEN zboram) ubavo vi potencira deka ne praime muabet za mlatenje(deka toa e epten nadvor od muabetov i normalno za toa do institucija se stasuva)...nego zborime za udar sto ke znaci opomena ko naprimer nekoe samar4(ne samariste da ja osvesttuvaat posle udarot) ili nekoe pot4uknuvanje po glava(znam deka e moronski ...ama se desava i toa) i sl....ama pred se najvazno e da mu se dokaze na partnerot(toj so izigrava ludilo) deka so toj udar ti mu dokazuvas deka go sakas i deka nemozes da podneses da izgubis takvo nesto a ona da ti glumi nevina i da si prodolzuva so toa sto go praela do togas :nenene:
Оу мај гад!
Него вака ... зборуваме точно за млатење, затоа што еднаш кога ќе се пушти раката за шамар, тешко дека ќе ја вратиш.
И друго ... опомена за што бре ало? Девојката твоја е куче од улица што ќе го опоменеш да не ти лае повторно пред зграда или нешто слично? Ај кент блив ит ... едно само можам да заклучам и да престанеме да се вртиме во круг ... мажите како тебе и тој до тебе )еден) немате врска од нормално сакање, а и однесување.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Да ли сте слушнале некој вљубеник во антиквитетите да искрши некој предмет од времето на династијата Минг?

Или некој вистински вљубеник во колите да си го клоцне своето БМВ?

Така и јас гледам на својата сопруга. Како нешто прекрасно, но толку кршливо што мора внимателно да се ракува со неа (освен кога од мерак ја проплескаш по газето :) )

Ме интересира само како може жената/девојката да заслужи да биде нокаутирана? Те заменила со табла за пикадо? Ти ги испрала картите за дерби сосе фармерките? Што? Си ја фатил во неверство? И за тоа има ненасилно решение, не ли?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум удрила, не ме удриле, а ако се случи случајно да ме удри, си заминувам од неговиот живот и од тој ден не го познавам.
Не толерирам насилство и не дозволувам некој да лечи фрустрации на мене.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Не сум удрила,не ме удриле,а ако се случи случајно да ме удри,си заминувам од неговиот живот и од тој ден не го познавам.
Не толерирам насилство и не дозволувам некој да лечи фрустрации на мене.

...ziti sve...a onoj postot na prashanja koa ke me mavashe so tenderinjata od kujnata po glava(sakash da go postiram sea tuka)?...toash lecheshe frustracii ili tuka kazuesh prikaski, ili mislish ko i drugine curi deka samo oni imaat pravo da maltretiraat psihichki i udiraat mashki...nemojte molim vas...neeeeeee...hahahahaa

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
...ziti sve...a onoj postot na prashanja koa ke me mavashe so tenderinjata od kujnata po glava(sakash da go postiram sea tuka)?...toash lecheshe frustracii ili tuka kazuesh prikaski, ili mislish ko i drugine curi deka samo oni imaat pravo da maltretiraat psihichki i udiraat mashki...nemojte molim vas...neeeeeee...hahahahaa
Не беа тенџериња, беше пегла.
И беше кажана метафорички и не беше кажана сериозно.
Еве си го најдов мислењето и сама ќе го постирам...
Беше во темата Дали е смешно пеглањето на мажите?

Леле мајко....оф леле мајко...а бе вакви постови кога читам ми се иде да те удрам еднаш со пегла по глава да ти дојде малце памет.:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom