Дали некогаш сте го удриле партнерот?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
makedon4e напиша:
abe se e ok so primerive so ste gi dale...ama fintata e so site situacii ste gi spomnale:)...pa zatoa mene mi ostanuva samo da kazam deka imam primeteno deka sega zenskite se tie so se dokazuvaat so se mozat da napravat(u smisla da go aka i da go prai budala..najlosoto rogovi da mu nabiva)...posto pomina vremeto koga maskite mozea da im se dokazuvaat na drugarite deka ne se papu4i...ama izglea sega se zavrte trkaloto.....i zatoa dodeka ne se otstrani ovaa losa navika na dokazuvanje pred drugite a omalovazuvanje na partnerot ne ke bide loso i fizicki da se koregiraat u odnosot(da ne recam samar dva-inace ja ne sum za fizicki ama u ovie slucaevi mora) :!: :wink:
Ако си неспособен, девојката што ти набива рогови, со збор да ја повредиш повеќе отколку со шамар, незнам што да ти кажам.

Член од
1 февруари 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Ајде жити се, значи ти ако си пердувче, физички едноставно и просто си женско, нема врска ако природата те створило да бидеш женско, мило, да се галиш, да бидеш фина, итн, тебе малку ти е тоа ти сакаш да бидеш друго сакаш да бидеш доминантна ти да бидеш главна бреее па што ќе ти е тогаш машко брееее ејјјј замисли се бркај девојки па нив прави им така. Машко и женско природата или господ како сакаш свати створла за да има надополнување не за мењање на улоги тоа можете вие жени да сватите или со овој ненормален пад на сите морални вредности во државава и вас ви се пореметени некои бубачки во тоа мозочињата? Мене ми е ниско максимално да удрам девојка иако да ова илјада пати го повторувам но ќе го повторам уште илјада за да сватите но ако она не ме почитува како како маж како што јас ја почитувам како жена и покрај се тоа она повторно се однесува како идиот тогаш сестро не да ќе ти мавнам еден шамар нема ни сама да бидеш свесна. Денеска многу жени знаат дека жените се понежни па затоа мажите не сакаат да ги удираат иако да понекогаш и тоа како си го бараат тоа, (иако да има и исфеминизирани мажи кои се однесуваат како жени но тао е друга приказна) па тоа и те како се злоупотребува дури и станува мода.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
eden напиша:
бла бла бла
Мене ми е ниско максимално да удрам девојка иако да ова илјада пати го повторувам но ќе го повторам уште илјада за да сватите но ако она не ме почитува како како маж како што јас ја почитувам како жена и покрај се тоа она повторно се однесува како идиот тогаш сестро не да ќе ти мавнам еден шамар нема ни сама да бидеш свесна. Денеска многу жени знаат дека жените се понежни па затоа мажите не сакаат да ги удираат иако да понекогаш и тоа како си го бараат тоа, (иако да има и исфеминизирани мажи кои се однесуваат како жени но тао е друга приказна) па тоа и те како се злоупотребува дури и станува мода.
Добро, нас се' нешто ни фали, а на вас мажите ништо а? Да имавте памет ќе знаевте дека во такви ситуации се откачува девојка, во ред? Тоа е човечки, а не тоа другото чувај ја и млати ја додека не и дојде памет ... страшно! Грам мозок да се немало!

Член од
1 февруари 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Дивајн напиша:
Добро, нас се' нешто ни фали, а на вас мажите ништо а? Да имавте памет ќе знаевте дека во такви ситуации се откачува девојка, во ред? Тоа е човечки, а не тоа другото чувај ја и млати ја додека не и дојде памет ... страшно! Грам мозок да се немало!
Зошто знаеш ти.... и тоа не е решение одма да ја откачиш:toe::toe::toe:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
eden напиша:
Зошто знаеш ти.... и тоа не е решение одма да ја откачиш:toe::toe::toe:
Не де,прво измлати ја,и тек после ако не ти дава,откачи ја.:zver:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Абе какво млатење што си запнала со тоа млатење не знам стварно, ниту сум тепал до сега девока ниту имам намера, работата е што јас сум машко она девојќе и еден шамар или заушка не е млатење. Туку одам додека се уште имаме привлечност еден кон друг ако ја снема привлечноста тогаш оставањето оди само по себе.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
DA, posto sum karatist znam tocno kade da udram i kolku da udram za da predizvikam bolka ama ne i skrsenica a rezultat na toa bilo zatoa sto sum ja nakurcil i ona pocna mene da me udira...

Член од
1 февруари 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
sasha напиша:
Nemalo pricina za takvi raboti,nitu da udram,nitu da me udiraat!
Точно така, кога се има нормален однос тогаш нема потреба за такови работи. Но кога еден од партнерите се однесува како ѓубре тогаш зошто да важи тоа дека ако си машко и посилно да несмееш да вратиш. Придродата воспоставила однос секое нарушување на односот е потенцијална девијација. Било од страна на машкото било да е од страна на женскот.

~MadaGascAR~

Yeah..Whatever...
Член од
23 јули 2006
Мислења
90
Поени од реакции
1
Не, и немам намера! Тепање не доаѓа во предвид! ПА уште тој ако си дозволува во врска да ме удира значи во брак ќе ми удира ќотек секој ден??!!!
Физичката пресметка не е дел од моето живеење во никакво друство така да не доаѓа во предвид!
А за она зезање, подудирање полека на шала, ОК се прифаќа!!! И така милион пати сум го удрила...никогаш со желба да го повредам, казнам или ако сум останала без зборови!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
eden напиша:
кога еден од партнерите се однесува како ѓубре тогаш зошто да важи тоа дека ако си машко и посилно да несмееш да вратиш.
Ова требаше да се свати ,,ако си машко и посилно смееш да вратиш,,?:toe: Можи образложение?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
abe stvarno coekot(za EDEN zboram) ubavo vi potencira deka ne praime muabet za mlatenje(deka toa e epten nadvor od muabetov i normalno za toa do institucija se stasuva)...nego zborime za udar sto ke znaci opomena ko naprimer nekoe samar4(ne samariste da ja osvesttuvaat posle udarot) ili nekoe pot4uknuvanje po glava(znam deka e moronski ...ama se desava i toa) i sl....ama pred se najvazno e da mu se dokaze na partnerot(toj so izigrava ludilo) deka so toj udar ti mu dokazuvas deka go sakas i deka nemozes da podneses da izgubis takvo nesto a ona da ti glumi nevina i da si prodolzuva so toa sto go praela do togas :nenene:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Со првата помисла да го направам тоа знаев дека крајот е премногу блиску за нашата врска. Послем по некое време морав да ја напуштам оти не можев да се контролирам. Сепак добро помина што не направив некоја глупост :)

Kajgana Shop

На врв Bottom