Ајде жити се, значи ти ако си пердувче, физички едноставно и просто си женско, нема врска ако природата те створило да бидеш женско, мило, да се галиш, да бидеш фина, итн, тебе малку ти е тоа ти сакаш да бидеш друго сакаш да бидеш доминантна ти да бидеш главна бреее па што ќе ти е тогаш машко брееее ејјјј замисли се бркај девојки па нив прави им така. Машко и женско природата или господ како сакаш свати створла за да има надополнување не за мењање на улоги тоа можете вие жени да сватите или со овој ненормален пад на сите морални вредности во државава и вас ви се пореметени некои бубачки во тоа мозочињата? Мене ми е ниско максимално да удрам девојка иако да ова илјада пати го повторувам но ќе го повторам уште илјада за да сватите но ако она не ме почитува како како маж како што јас ја почитувам како жена и покрај се тоа она повторно се однесува како идиот тогаш сестро не да ќе ти мавнам еден шамар нема ни сама да бидеш свесна. Денеска многу жени знаат дека жените се понежни па затоа мажите не сакаат да ги удираат иако да понекогаш и тоа како си го бараат тоа, (иако да има и исфеминизирани мажи кои се однесуваат како жени но тао е друга приказна) па тоа и те како се злоупотребува дури и станува мода.