Дали некогаш сте го удриле партнерот?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не и мислам дека би требало да се случи нешто речиси невозможно за да направам такво нешто.А за викање е друга работа.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
zborot e zbor
delotoe e delo
udarot e udar...

pobolno e koga ke te udrat tamu kade sto najmnogu boli ( srceto ) otkolku edna slakanica..vo momentite na gnev.omraza lutina..sebi4nost..
ne sum udril . ne me udrile. i nema da udram

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
schtranga напиша:
Velat vo ljubovta e se dozvoleno :icon_roll
Dali nekogas ste go udrile svojot decko/maz ?
Dali nekogas ste ja udrile svojata devojka/zena?
I ako da , zosto ?
Мене фала Богу никогаш не ме удрил никој. Мајка ми и татко ми немаат рака на мене кренато, не па дечко ми да се осмели. А, и да му падне на памет такво нешто ќе зажали во рок од две секунди. Мртва озбилна сум, преку такво нешто не поминувам и точка. А, башка да го видам тој идиот што ќе проба жена да удри...:sakas_ust
Ни јас не сум го удрила него. Никогаш.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
ma daj

mislis na slakanica?da.ama zasluzi,zamisli da te izneveri deckoto ti doaga da go ubies:zlo: inace ne sum nekojsi udirac,so zborovi poveke boli:toe:

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Без разлика,штом човек крева рака на тебе,значи нему му фаќа око да те истепа и го прави тоа;автоматски го прекршувам.
Али не,немам кренато рака на мојата понежна половинка.
Ништо што се решава со ќотек(освен во краен случај кога се работи за воспитување деца) не одобрувам.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Таман работа да налетам на тип што ќе си дозволи да крене рака на мене. Прво и основно нема да имам нешто со човек за кој ќе заклучам дека е насилен по природа, и дека така лошо би ме третирал. Јас сфаќам дека човек понекогаш во момент на револт, нервоза може да изгуби контрола, ама... До тој степен за да се дрзне да ме удри?! И мене ми се случило да изгубам контрола, ама никогаш не ја исфрлам нервозата со тоа што ќе удрам некого (во случајов партнерот). Ако можам јас да се исконтролирам, може и он. Маж што удира жена е благо речено- сељак. Подалеку од такви.
Ни мене не ми се случило да го удрам партнерот, многу нормално.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Au da ali vo seks igra redovno :):)

Inace vo kavga nesakm da se tepam i da m,e tepaat ,islam deka sekogas najdobro e se da se resi so eden dobar i iskren muabet:)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ние редовно си се „закачкаме” со партнерот.Без последици.:)Скраја да е тоа да премине во сериозно!
Плус,никогаш не би го удрила,па дури ни ако го „заслужил” тоа.Понекогаш зборовите болат многу повеќе од шлаканица.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Не сум удрил...не сум ни помислил, нема ни да помислам :)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
не никогаш не сум го удрила....можда онака на зафрканција али да го удрам онака баш...не!

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Sigurno vo sekoja situacija ke najdam nesto porazlicno od malograganski, nevkusen, idiotski, kretenski, umobolen i sl. poteg (udar).

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
ПРЕД:Јас пак имам натепано добро добро не еден два момци. Едниот кога бев 5то одд и плачеше на час додека пак другиот во 7мо одд кој си замина од час заради големата болка која ја чуствуваше во пределот на половиот орган.
АМА ТОА БЕШЕ.
ПОТОА:Сега јас сум фина и културна девојка која многу лесно го наоѓа мааните на непријателите па од што многу им зборувам можеби некогаш јас ке бидам таа што ке биде натепана

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Тепањето на партнерот, никогаш тоа не би си го дозволил. Но на пример...да бидиме во друштво (има такви типки верувајте ми) и без никаква причина (значи ни да ја навредам, ни да кажам нешто лошо за неа туку едноставно демек „ама не си во право” и слап - ова се има случено пред мои очи), е тогаш има да и врзам еден шамар ѕвезди да број (ако таа претходно ми врзала повторувам без причина).
Кога знае да злоупотребува џентлменство ќе го крка.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Не сум удрил а и не планирам ни да удрам женско, незнам тоа ми е некако лошо и ГЛУПО

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Не сум удрил а и нема да удрам, освен едно девојче што ми се сфиѓаше во градинка, го истепав :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom