sum udrila ali povekje na zaebancija. ke se inaetime neshto namerno, i on ke me nervira, jas go nerviram, i ke se zamaame ali zaebancija. ali u nervozata neam udreno, i me nemaat udreno. ako ja ima nekoj taa srekja da me udri, lesna mu zemja
Би ни ја кажала ситуацијата за да ни е појасно зошто си морала да удриш? Мислам, ако сакаш се разбира:kajg:Allita напиша:Да...ама морав...:cug:
Zato bez tebe ne om nigde pojke )Sandra напиша:Sum mavalaaaaaaa i me mavale iiiiii sho ? da placham na zaebanciii beshe .. (= a da udram nekoj onaka od ljutina ? epa mozebi ali i da mi se vrati nema sho da kazham posle toa
Ova me potseti na vesta sto ja citav pred malku u nasive vesnici.Bracen par od Prilep, on ja maltrerital,arno ama koga zaspal zenata zemala sekira u ubavo go naSekiralaDani^^^ напиша:Си се иаме взаемно удрено...мислам она-шамарче,но во никој случај нешто посериозно.Сум рекла 100 пати-крене ли рака на мене да ми демонстрира сила,подобро вечерта нека спие со едно око отворено. Многу мрзам девојки што си даваат за право да го удираат машкото а плачат кога ќе добијат повратна како и машки кои покажуваат колку се силни.
Бидејќи сум доста нервозна особа ми се десило да ми забега раката иако тоа било доста ретко,па во таков случај и се десило да си добијам одговор.Но тоа секако е далеку од она насилство шо редовно се случува низ МК а кое лично ме згрозува.