Дали некогаш сте биле ограбени?

• Креатор на темата Креатор на темата Nina
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
леј ама тема : )
Па пред мноо године, околу петсотини(Глоријан певач) haha
па девеес четфрту изглеами, собира сликичиња NBA и доби си точак, 18 брзине бајк, убаф, зелено црн
Е да, украдесфа ми га од подрум за два три месеца
Деца у рикверц да ги одиф без ретровизори на тија што ми га украдесфа

Последен пат бев ограбен кога плаќав за огревни дрва во синдикатот, а фирмата отиде во стечај и ни дрва ни пари...Поврзано со ова, ФЗО ме ограби 10 000 денари за породување на приватно бидејќи немав сини картони (фирмата немала платено), а поврзано со ова,за последните 5 месеци немам добиено плата (не само јас, вкупно 320 луѓе).

Онака за континуирани грабежи еве денес на пример пристигна сметката за комунални услуги (за вода) која изнесуваше 2466 денари. Па каде бре потрошив 50 метри кубни вода??? Од 2011 имам пишано до директорот на водовод за проверка/замена на водомерот...

Онака на улица или дома некој нешто со сила да ми зел (разбојништво), не се сеќавам, може и не се работи веќе така, туку само систематски.

Ме имаат ограбено кога бевме на шопинг со брат ми ми го зедоа новчаникот а и телефонот внатре дека новчаник и можи и за телефон внатре ама после го фатија виновникот и не знам од тогаш ништо ама се викал Стефан КАКВА ГНАСА и сега се нервирам коа ке му се потсетам на ликот :mad:

леј ама тема : )
Па пред мноо године, околу петсотини(Глоријан певач) haha
па девеес четфрту изглеами, собира сликичиња NBA и доби си точак, 18 брзине бајк, убаф, зелено црн
Е да, украдесфа ми га од подрум за два три месеца
Деца у рикверц да ги одиф без ретровизори на тија што ми га украдесфа

What language is this?

Мене од шо не пазам како ја носев чантата , само претрча и од рака ми ја грабна , срејча шо не носев лична карта со мене , па за то шо беше внатре немаше толку да се малтретирам.

Џуптин ( ДА, џуптин, не ром, џуптин ) дома ни влезе арно ама не начека сами со таткоми и ми вика "да не продавате сено" и му реков Да да јас пред него стариот зад него затворив вратата и ондак следеше нешто шо многумина би го нарекле Нечовечки и Претерано. Поздрав.

Од Т- срање пред две години, кога бев на пост пејд. Поголем грабеж амин.
А инаку вака, не. Али еве сеа се молам да ме ограби некој и така случајно да ми го земе кантава од телефон, оти инаку неможам да го убедам татко ми да ми купи нов. :icon_lol:

Море, поарно да не се молам многу, оти како шо ми е проклета устава, ќе не начека некој утре во тесно.....

Ednaska mi se sluci obid na grebez vo avtobus no osetiv deka nekoj se zakaci za mojata tasna i normalno burno reagir i brzo,brzo izleze od avtobusot posto vo toj moment zastanavme na av.stanica.
Sakam da kazam za eden drug slucaj koj mozebi ne bese grabez vo bukvalna smisla,ama jas taka go doziveav.Dojde eden gospodin,vikam gospodin zatoa sto bese vo sekoja smisla gospodin,i mi se pretstavi kako sosed na mojot soprug koj jas ne go poznavav i mi pobara 2000 den.so izgovor deka soprugata mu e vo bolnica i treba da ja zeme ama nema pari i deka do vecer ke gi vrati parite, jas naivno poveruvav i mu dadov.Se ispostavi deka,toj e sosed na mojot soprug no soprugatanne mu bila vo bolnica,duri i deka veke edna godina bil razveden....normalno parite ne gi ni vidov a i nego ne go vidov....pred 2-3 godini slusnav deka ne mu bilo prvpat,bil vo zatvor a potoa pocinal:(
Naravoucenie...nemam verba vo nikogo...grabez e grabez,dali nasilno,dali dobrovolo..na lepe oci:mad:

Искрено до сега не ме ограбиле... НЕ за џабе рекле од КРАДЕЦ не се КРАДЕ! :D

Мене ме ограби комшијата со кој се дружевме цел живот се додека не почна да се боцка. Ми украде два папагали, бурма од стариве и мобилен телефон за на крај да си го заборави неговиот телефон во ВЦ, сигурно се има боцнато тука или има мочкано :))) Ѕвонеше мајка му го бараше абе гревој, ни на душман да не му посакаш наркоман в куќи.
Стариов сакаше да го пријавува едвај го разубедив, тој пријавен од раѓање е, жалосно...

иам среќа што сум мутна фаца , па никој не ме чепка .
Мада и онака не носам повеќе од 1000 денари кај мене никогаш , ни пак иам картичка полна со пари .

Да , пред едно 10 години од наркоман. Дете ко дете имав 20 денари в џеб и ми ги собра.

еднаш во стан, 3 пати на викендица, 50 пати во подрум ( точакот отиде јабана ) и колата сега скоро од паркинг !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom