Дали некогаш сте биле ограбени?

• Креатор на темата Креатор на темата Nina
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
Па и мене една ”другарка” ми украде едно ланче, коа и реков дека таа ми го украде, одрекуваше нормално.
Другиот ден дојде дома, дури отидов да и донесам сок, ланчето ми беше на место:)
Ама иако ми го врати уше една не ми текна да и зборам.

hmhmh..ne se sekavam da mi se slucilo nekoj da me ograbi!Inaku,ako nekoj me ograbi sigurno ke primetam,takva sum si,sekogas se sakam da mi e na mesto i sekogas znam kolku pari imam vo paricnikot,ili pak por dusekot!

Nikogas ne me ograbile i ne daj boze da se desi toa :(

Па не баш...Ми имаат пробано дома да ме ограбат, ама не можеле да ја отворат вратата(за жива среќа)

за голема среќа НЕ!!

Ми го скршија еднаш излогот во тобакото за да дрпнат 3 турски кекси, оние десетденарските, икрам, темпо... Комшиите ги виделе и им свикале, па киднале. За кражба во вредност од 30 денари, ми го рокнаа целиот излог, само штета и заебанции. Вториот пат, кога сакале да влезат одозгора преку кров (сакале веројатно цигарчињата и ваучерите да ги соберат), комшиите курнази не им свикале, туку викнале полиција и ги фатиле на дело. Го обраа бостанот копиљаците.

Еднаш едни ми дигнаа чипсови, ги стигнав на пешачки и чипсовите ги коштаа клоци и по некој шамар. Еден редовно пробуеше да дрпне Горско од фрижидер и секој пат иста приказна - клоцата у г'з.

Имаат пробано 3 на 2 да не ограбат у парк мене и другар ама ја и другарот киднавме...

Скраја да е , до сега ништо ми немаат украдено......

da!od baba mi za rodenden imav dobieno edno interesno detsko prstence zlatno so pecurce na nego,mn bese cakano i na likovno pravevme neso od glina i go izvadiv i tap mi go snema,koa gledam utredenta drugarka mi mi se fali imala ko moeto:(,niso ne i rekov sram mi bese:(!Posle u avtobus posteno mi go drpnaa novcanikot vo koj imase pari za nov mob pa videte sea kolku,pa morav da odlozam kupuvanje na mob za nekolku meseci:( i tolku za srekja

Mene novcanikot so kup pari i dokumenti mi go ukradoa vo avtobus vo "majka" Bulgaria, posle cimercheto (pak bugarche) mi gi digna site alista,parfemi,cd-inja,abe sto ne mi ukrade...napateno chupe sum :(

Гего брат не бев јас , јас само еден имам мавнато 18-то брзинец од ваша мала, ама не беше твој еј....

Уште и ова ми фали, да ме ограби некој, и таман работа.
Освен тоа, јас сам себе си се ограбувам, така да, нема потреба некој друг да го стори тоа. Фала. Бај бај. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom