Затоа постои нешто како семејно стебло и запознавање меѓу родителите пред со стомак у 8-ми месец бременост да завршиш пред матичар.Dzings напиша:I jas ne opravduvam ama shto ako ne znaesh deka ste bratuchedi i koga ke zakazesh svdaba, koga ke se vidat svekorot i detoto prvi bratuchedi ke vidime kolku si protiv dali da plachesh dali da se smeesh, arno ama veke ne se prekinuvashe zashto nevestata beshe malku trudna i..... GG! Neka im e so sreka! E za toa ke si prashuvash od kade poteknuva isl. raboti! Lugevo gi znam i si se vjubeni do nemajkade sega i mnogu srekni
I mene ama se potpishav tamu deka e se soglasuvam!ada напиша:Затоа постои нешто како семејно стебло и запознавање меѓу родителите пред со стомак у 8-ми месец бременост да завршиш пред матичар.
Да нека им е со среќа, и никој не вика дека нема да бидат среќни и заљубени. Али човече втори братучеди...Мешање на скоро иста крв...Тоа не ми ок ни најмалку.
во никој случај не може љубов помеѓу братучеди, и 4-та нека е, не ризнавам љубовGodfather напиша:Samo ako ti i Prv/a ne e ubo.Za drugite nevazit