Дали може љубов помеѓу братучеди?

Член од
13 мај 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
MISLAM DEKA TOA E NAVISTINA GRDO,ZS IPAK STE NEKOJA KRV ISTA

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Од 3 милијарди жени, од нив бар 300 милиони се добри за ебење, некој братучетката ли би ја одбрал.
Зошто мислите дека принцот Чарлс, Џорџ Робертсон и сите во англиската аристократија се толкави дегени.
Затоа што си се онаделе меѓу себе за да зачуваат лоза.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
После 3 братучет/да а ок мислам! Али многу е глупаво и криво ако веќе чуствуваш нешто за него/неа, и кажуваш дома, и они се распашуваат шое како е, и на крај ти велат абе роднини сте бе ејјј! Ми се има слуќено со трет братучет, двајцата ептен се свиѓавме, и на крај кога дознавме-ништо! Сеа другари сме!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Тоа е глупа работа. А не дека нема такви работи. Се и сешто шета светот. Има секакви луѓе.

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Не бре,бог да чува.Па малце ли има народ по светов?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Samo ako ti i Prv/a ne e ubo.Za drugite nevazit

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Па за можење, може. Ама некој ако е до толку ...............

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
megu prvi,vtori,treti moze da si postoi ljubov ali onaa rodninska dodeka onaa kako decko devojce mislam deka ne e vo red, dodeka posle cetvrti peti moze zaso ne

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Од милиони луѓе на светов да одбереш братучед?Ма ајде,тоа никако не го оправдувам!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
I jas ne opravduvam ama shto ako ne znaesh deka ste bratuchedi i koga ke zakazesh svdaba, koga ke se vidat svekorot i detoto prvi bratuchedi ke vidime kolku si protiv dali da plachesh dali da se smeesh, arno ama veke ne se prekinuvashe zashto nevestata beshe malku trudna i..... GG! Neka im e so sreka! E za toa ke si prashuvash od kade poteknuva isl. raboti! Lugevo gi znam i si se vjubeni do nemajkade sega i mnogu srekni

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Dzings напиша:
I jas ne opravduvam ama shto ako ne znaesh deka ste bratuchedi i koga ke zakazesh svdaba, koga ke se vidat svekorot i detoto prvi bratuchedi ke vidime kolku si protiv dali da plachesh dali da se smeesh, arno ama veke ne se prekinuvashe zashto nevestata beshe malku trudna i..... GG! Neka im e so sreka! E za toa ke si prashuvash od kade poteknuva isl. raboti! Lugevo gi znam i si se vjubeni do nemajkade sega i mnogu srekni
Затоа постои нешто како семејно стебло и запознавање меѓу родителите пред со стомак у 8-ми месец бременост да завршиш пред матичар.
Да нека им е со среќа, и никој не вика дека нема да бидат среќни и заљубени. Али човече втори братучеди...Мешање на скоро иста крв...Тоа не ми ок ни најмалку.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
ada напиша:
Затоа постои нешто како семејно стебло и запознавање меѓу родителите пред со стомак у 8-ми месец бременост да завршиш пред матичар.
Да нека им е со среќа, и никој не вика дека нема да бидат среќни и заљубени. Али човече втори братучеди...Мешање на скоро иста крв...Тоа не ми ок ни најмалку.
I mene ama se potpishav tamu deka e se soglasuvam!

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Според мене не е во ред да има нешто меѓу братучеди. Тоа е ван разум, посебно ако знаат двајцата и пак продолжуваат.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
А што полемизирате кога сите сме на истата страна?:) хехехе

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Godfather напиша:
Samo ako ti i Prv/a ne e ubo.Za drugite nevazit
во никој случај не може љубов помеѓу братучеди, и 4-та нека е, не ризнавам љубов

Kajgana Shop

На врв Bottom