Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

M

M del Mar

Гостин
Ја не би у врска со некој што не го сакам, ај јас тоа што ке се мучам да бидам со некој спрема кој не чувствувам ни ронка љубов, што со него?сигурно би му било бед кога ке знае дека не го сакам, а и врската нема да биде онаква каква што се претпоставува дека би требало да е!

I

InF3cTeD

Гостин
Ја не би у врска со некој што не го сакам, ај јас тоа што ке се мучам да бидам со некој спрема кој не чувствувам ни ронка љубов, што со него?сигурно би му било бед кога ке знае дека не го сакам, а и врската нема да биде онаква каква што се претпоставува дека би требало да е!
ти нема да се мачиш...повеќе би рекол дека за тебе ќе биде само губење време со некој шо не го сакаш...а за него давање лажна надеж...и нормално дека тоа не би било ни малце врска...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.402
Поени од реакции
25.262
Можеш да бидеш. Единствено ради забава, или најчест случај - за да се заборави бившиот.
Ама во секој случај не знам дали би се викала таа врска "љубовна". Прво треба да го дефинирам тој збор, ама во секој случај ова не би се нарекло тоа, примерите погоре.

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
Нееее!.... Бев еднаш во таква ситација. Малку ми се допаѓаше дечкото, но на крај и тоа исчезна, а тој ми стана стварно одвратен... -.-

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
се има почеток и крај така и љубовта ..може да биде од природна смрт прекината а може да биде и од жив мртовец...

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

утнат е насловот и то како.....

иначе во врска(не љубовна) не би можел со некоја,макар нешто малку треба да ме привлекува

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Можеш да бидеш. Единствено ради забава, или најчест случај - за да се заборави бившиот.
Ама во секој случај не знам дали би се викала таа врска "љубовна". Прво треба да го дефинирам тој збор, ама во секој случај ова не би се нарекло тоа, примерите погоре.
Така е...
Тогаш би се викала сексуална, а ако и тоа го нема тогаш би се викала шабанска т.е. некоја шо постои само ради-реда и која опстојува за туѓи интереси и цели .

V

VeniVidiVici

Гостин
Сум бил во таква ситуација многупати до сеа, најчесто додека да најдам начин како да и раскинам, ако е некоја врска подолга од 4-5 месеци, таков сум грев ми е и обично јас правам некоја глупост со цел она да ме разбере и да ми раскине таа мене. Едноставно неможам, поготово кога сум свесен дека девојчето ме сака многу, ќе пробам да зборам со неа да и кажам дека е крај, и ќе ме гушне, и ја се претварам у таква пичка што немам срце збор да изустам и оставам како што е.
Не ми чини тоа знам

се има почеток и крај така и љубовта ..може да биде од природна смрт прекината а може да биде и од жив мртовец...
Ај објасни жити све како е тоа од "жив мртовец"?

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
па.. ко че се скараш ти е светов срушен па затоа го нареков жив мртовец..живееш али во срушен свет...

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Да.. би можела.Ако немам некој друг што го сакам а типот ми се свиѓа.. Зошто да не пробам. Можеби ќе се заљубам во него..:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom