Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Има еден штос во Русија кој вика, дека љубовта ја измислиле комунистите за да е*ат бесплатно ;)
Автоматски споено мислење:

Шо мешате баби и жаби. Прашањето е просто и одговор е уште попрос. - НЕ!
И може темата да иде у канта. @коцка
Од кај па ти толку категоричен? На што се темели тоа не со големи букви?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.406
Поени од реакции
10.337
Има еден штос во Русија кој вика, дека љубовта ја измислиле комунистите за да е*ат бесплатно ;)

Фенел душо, треба во насловот на темата да се тргне зборот љубовна, оти по автоматизам тука имаш врска која не е само од сексуални или материјални побуди, тука е нешто поубаво:love:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Не знам што е посмешно, глупостите кои ги лупеташ или тоа што мислиш дека си некаков авторитет на тема љубов и секс.
Ти си најсмешен облаковичу.

Гледаме у русија се утепуваат блесплатно ебавајки.
А моје категорично НЕ се темељи на ЖИВУ ИСТИНУ, ил другачије речено, чињенично стање ствари.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Фенел душо, треба во насловот на темата да се тргне зборот љубовна, оти по автоматизам тука имаш врска која не е само од сексуални или материјални побуди, тука е нешто поубаво:love:
Топла, не викам јас дека се само сексуални и материјални побуди, нормално треба хемија за да можеш 50+ години да го вариш партнерот! Кога веќе пуштил стомак, станал месечар, крчи и да не набројувам :D
Мене ми беше да се нашалам, оти луѓето трпаат се’ во еден кош, а пошто е као позитивно го нарекуваат љубоФ, разбираш!
Гледаме у русија се утепуваат блесплатно ебавајки.
Се трудат луѓето, не се постигнува таму:ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom