M
Mamba.
Гостин
Никогаш не сум носел саат ама еве каков иам дома од дедо ми е...саатчето можно е да е старо едно 30-40 години
Потреба за точно време има секој со некакви обврски и зафатеност во животот, освен затворениците веројатно секоја друга индивидуа со некаква цел има потреба да биде во тек со денот и времето. Објаснувањево ти вришти.Мене мерење време ми е нешто што
ме ограничува и никогаш не сум ги носела...
Овој дел ти е точен.Со мобилниот се изгуби потребата за носење саат..
Па не сум опседната да на секои 5 мин гледам на саат! Само по потреба...А би гледала често ако го имам на рака затоа и го немам! Мобилен е друго...А глупост е да објаснуваш дека потребен ни е или не..мислим дај....сите сме ограничени со време поради обврски ...Како и да е не ми се свиѓаат. Носам алки обожавам! Рачни саати не ..и крајПотреба за точно време има секој со некакви обврски и зафатеност во животот, освен затворениците веројатно секоја друга индивидуа со некаква цел има потреба да биде во тек со денот и времето. Објаснувањево ти вришти.
Овој дел ти е точен.
Линкот е мртов, да го освежам мислењето, 12 години and still going strongЈас имам CASIO DW 290-T
Во ноември правам 10 години откако го имам. Саатот е коска еднаш му сменив батерија после 7 години носење, единствена маана му е ремчето ми се скина првото па купив друго од истиов модел, па сега и тоа ми се скина треба да купам пак. Иначе овој модел е од 1995та година.