Дали има вечна љубов?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Аурора не се потресувај за џабе, ти кажавме со Световид, дека постои ама најчесто секогаш е еднострана ... а можда може и секогаш да се каже, ама ај малце оптимизам :lol: :P

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Мора оптимизам DIVINE,ако не постеше и тоа, тогаш не знам до кај ќе бевме сите...А тоа за еднострана,за тоа се знае дека постои,ама работата беше за двонасочна :P

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
И двонасочна може има, ама таквата не верувам дека вечно си ја делат партнерите меѓу себе заедно ... ме капирате? :lol: :wink:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Vecna ljubov ima.
Ljubovta kon sebe e vecna. :D
U drugi situacii, nemet.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Нема

Нема вечност, за да има љубов (вечна)

Ништооооо нееее веечноооо паа ни љубовтааа.... - Тоше П.

Член од
26 мај 2005
Мислења
60
Поени од реакции
1
za kogo kako...
za mene postoi vechna ljubov
kaj me najde sega..... :cry:

Член од
1 мај 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
zdravo mislam deka ne mi se zboruva na ovaaa tema.,.......ako mislite deka teka treba da kazam eve vaka.........mojata devojka s e naoga vo avstralija i mislam deka sekogas koa ke se potsetam na nea me potseka na najubavite denovi pominati od mojot zivot .....sega sedam doma i so taga cekam da se vrati....djabe e se i pari so mu baram na motite z a po messengeri po takvi gluposti....koa ne e so mene.,........mislam deka ne sum samo jas vaka mislam deka istoto go cuvstvuvaat i nekoi drugi ........znaete kako?to e ljubov vecna ili ne vecna mislam deka ne mozeme bez nea .....a vo idnina mislam da napisdam nekoja pesna za nea...samo ne znam koga ke se sluci toa......znaete ...........ako saka nekoj da kazi sovet z mene slobodno neka poveli...........ne se lutam za niso pa makar toa bilo i majtap........aj taka tolku od mene se citame .////i eve edna poraka do nea.... :ilu:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Мило ми е што се јави едно машко кое признава дека има љубов вечна. На сите форумџии треба да им служи за пример. Само напред брат, чекај ја да се врати и земи ја , не му ја мисли :oops:

Член од
1 мај 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
fala za podrskata ke ja cekam.........makara i do zivotno.........

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Вечна љубов-куров ми има.
Гарантирам со глава дека нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom